Neler Yeni

Xiaomi Telefonların Yazılımı Denildiği Kadar Kötü mü?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Redmi note 8 kullanıyorum, dedikleri kadar olmadığını düşünüyorum. Arada donmalar takılmalar vs oluyor ancak benim depolama alanım 1 GB kaldı o yüzden de olma olasılığı var.

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Ilk piyasaya suruldugu ve ses getirmeye başladığı dönemde evet kötüydü. Fakat günümüz için hurafeden ibaret. Gayet güzel çalışıyor. Bir samsung veya iphone gibi mükemmel olmasa da kesinlikle ilk tercihim olan markadır kendisi.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
2-3 Yıl mi 5 kullandım ve son 3 aydır da poco x3 nfc kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Evet kötü. Poco X3 kullanıyorum MIUI 12 arada donuyor poco başlatıcı durduruluyor.

nffxdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Derda Kırılgan
Xiaomi cihazların yazılımı denildiği kadar kötü mü? Bir düzeltme vs oldu mu, eksikleri nelerdir ve telefonu almayacak kadar büyük bir sorun teşkil ediyor mu?
kötü, mi 9 kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartılıyor. 1 yıl Mi 9T kullandım öyle can sıkan şeyler yaşamadım açıkçası.
zaten bir yılda çoğu kişinin problem yaşayacağını zannetmiyorum redmi not 6 pro kullandım 2.5 3 yıl kullanılamaz halde şuanda mi 9 kullanıyorum 2. yılım yine küçük aksaklıklar var , donma problemide oluyor ayrıca google asistan tuşu sürekli kendi kendine açılıyor kapatmam için root işlemi gerekiyor tonla iş.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Xiaomi cihazların yazılımı denildiği kadar kötü mü? Bir düzeltme vs oldu mu, eksikleri nelerdir ve telefonu almayacak kadar büyük bir sorun teşkil ediyor mu?
MI 9T Pro kullanıyorum 1.5 yıldır hiç sıkıntı yaşamadım desem yeridir. Problemsiz kullanıyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
3 yıldır kullanıyorum büyük bir sıkıntı yaşamadım. Hatta insanlar yazılım çok kötü, berbat, bir daha kullanmam dediğinde şaşırıyorum. Tamam mükemmel değil ama berbat da değil yani. 2 yıldır da eşim kullanıyor. O da bir sıkıntı yaşamıyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
kötü, mi 9 kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten bir yılda çoğu kişinin problem yaşayacağını zannetmiyorum redmi not 6 pro kullandım 2.5 3 yıl kullanılamaz halde şuanda mi 9 kullanıyorum 2. yılım yine küçük aksaklıklar var , donma problemide oluyor ayrıca google asistan tuşu sürekli kendi kendine açılıyor kapatmam için root işlemi gerekiyor tonla iş.
Telefonumda 10000'den fazla görsel vardı. Dibine kadar kullanıyorum ben bir sorun çıkmıyor, 1 yıl hiç formatta atmadım. Kullanım şekliyle alakalı.

nffxdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Derda Kırılgan
Telefonumda 10000'den fazla görsel vardı. Dibine kadar kullanıyorum ben bir sorun çıkmıyor, 1 yıl hiç formatta atmadım. Kullanım şekliyle alakalı.
kullanım şekli derken bu telefon düşürme falanda işin içine girer mi? veya başka neler var

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
bu kadar insanın dert yanmasından sonra iyi ki apple almışım diyorum.
O kADar parAYı EPıLa veREcEğiMe 5 TaNe AnDROid AlıRDıM cılar gelmeden uzaklaşalım
Ülkenin ekonomisi düzgün olsa, insanlar 500 birime iPhone alabilse kimse Android almaz. Android savunulmasının tek sebebi ucuz olmasıdır. Bu da avrupada önemli değil. Türkler yine sürünüyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ülkenin ekonomisi düzgün olsa, insanlar 500 birime iPhone alabilse kimse Android almaz. Android savunulmasının tek sebebi ucuz olmasıdır. Bu da avrupada önemli değil. Türkler yine sürünüyor.
Yurt dışında alıyorlar, neden satışları çakıldı Apple'ın o zaman? :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom