Neler Yeni

Xiaomi telefonumdan bıktım (xiaomi avukatları gelmesin)

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
xiaomiler genel olarak sorunlu.yazılımları çok kötü.ucuz diye çok satıyor.2 farklı modelini kullandım illallah ettirdiler.sattım kurtuldum.
Yazılımları çok kötü felan değil abartma.Ucuz da değil fiyat/performans,o fiyatlara oppo.realme,samsung ve huawei marka cihazlar da var ama genel olarak donanım açısından xiaomi üstün olduğu için satılıyor.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
ekranı ips olduğu için biraz daha keskin mi8e göre. renkleri daha doğru. ekranı kırılırsa daha ucuz. onun dışında arka kameralar, işlemciler, ramler aynı. birebir aynı telefonun farklı tiplisi gibi. tabi bir de mix 2s'in arka tarafının seramik olması var.
Evet biliyorum hocam o yüzden Mix 2s almıştım zaten 😆

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yazılımları çok kötü felan değil abartma.Ucuz da değil fiyat/performans,o fiyatlara oppo.realme,samsung ve huawei marka cihazlar da var ama genel olarak donanım açısından xiaomi üstün olduğu için satılıyor.
sen kendini öyle avut.

106410

80+ Silver
Akıllım bilen bilir kısmını anlamadın mı sen, orada dedim ki benim neler çektiğimi xiaomi den bilen bilir dedim forumda çok konu açtım xiaomi ile yaşadığım sıkıntılardan dolayı oku da gel boş yapmaya gelme

Açtığın konuya göre yorum yaptım, gidip işsiz gibi diğer konularında da ne yazdın diye mi bakacağım birde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Konu sahibi ban yemiş. Daha önce de şikayetçi olduğu konuları vardı, o cihazdan kurtul dedim kurtulamamış :)

Xiaomi'ler bir dönem rakiplerinden çok daha ucuza iyi özellikler sunabilen cihazlardı, son yıllarda Türkiye fiyatlandırması nedeniyle eskisi kadar F/P değil. Bir de markayı körü körüne savunan çok fazla fanatiği var.

Bunun dışında markanın ülkemizde çok büyük bir kaçak pazarı mevcut. 1 milyondan fazla abonesi olan kanallar bile "çantacı Mehmet'ten gelen ürün, kaçakçı bilmem kimden gelen ürün" diye tanıtım yapıyor, ne idüğü belirsiz IMEI'ler atılan telefonlar kapış kapış ediliyor. Şaşkınlıkla izliyorum ne diyeyim.

Bu markanın telefon dışında bir sürü cihazını kullanıyorum ama telefonlarını almam, çevremdekilere de aldırmam. Bir sürü alternatifi var artık.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Ali Batmaz
xiomi savunucularindan degilim ama
anneme ve babama samsung model aldim 2500tl civarina kendime 1300tlye redmi note 7 aldim samsunglar cok sorunlu.. 2 yildir kullandigim xiomiden cok memnunum hicbir sorunu cikmadi 2 yilda.

Top Bottom