Neler Yeni

Yardım xiaomi wifi pro alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
öncelikle selamlar benim sorunum şu modemi oldugu salonla benim odam arasında duvar var kablo ile cekilcek olsa 10 m falan aram var
internent hız testi yaptığımda 1 mb indirme hızı var ama pcimde aldıgım indirme hızı 300 kilobayat testte ping 30-40 ama cs go da 100+
internet 4-5 diş çekiyor odada diştesıkıntı yok ama hızda baya sıkıntı var xiaomi wifipro veya ona benzer bır sey sorunumu cözer mi

Scuderia.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkcan Nalçakan
Benim arkadaş aldı dün farkettiğini söylüyor eskiden 2-3 olan internet hızının 8-9lara çoktığını söyledi sinyalin düşük olduğu yerlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim arkadaş aldı dün farkettiğini söylüyor eskiden 2-3 olan internet hızının 8-9lara çoktığını söyledi sinyalin düşük olduğu yerlerde.
kanka çekmedi sıkıntı yok 4-5 diş çekiyor ama testle ve oyun indiriken gösterdiği hız aynı değil

Mert gül

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Mert gül
Webteknonun videosunudan izlediğim kadar yakın mesafeye etkisi oluyor ama uzak mesafeye etki etmiyor fazla

TWOB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Burak Bakırtaş
kardeşim daha fazla ping alırsın
oyun oynyacaksan kablo çekmen daha doğru olur.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
oyun için kablo ile bağlanmalısın.
onun dışında güzel. kullanıyorum.

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
öncelikle selamlar benim sorunum şu modemi oldugu salonla benim odam arasında duvar var kablo ile cekilcek olsa 10 m falan aram var
internent hız testi yaptığımda 1 mb indirme hızı var ama pcimde aldıgım indirme hızı 300 kilobayat testte ping 30-40 ama cs go da 100+
internet 4-5 diş çekiyor odada diştesıkıntı yok ama hızda baya sıkıntı var xiaomi wifipro veya ona benzer bır sey sorunumu cözer mi
alınır ben şuan onun internetinden yazıyorum ama 100 den 20 lere çekti interneti

Scuderia.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkcan Nalçakan

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Modem evin bir ucunda, siz evin bir ucundaysanız günlük kullanım için (biraz YouTube'ye gireyim, falanca sitede takılayım gibi) idare eder. Oyun için önermem, pek sağlıklı bir bağlantı sağladığını söyleyemeyeceğim. Oyun için düşünüyorsanız ethernet kablosu ile bağlanmanızı veya 5 GHz frekansını destekleyen bir router (oyun oynayacağınız cihazın da 5 GHz frekansını desteklemesine dikkat ediniz) kullanmanızı öneririm.

Top Bottom