Neler Yeni

Xiaominin yazilimi kotü diyorlar dogru mu ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Yazılımı kötü demek tam olarak ne ?
(Mesela xiaomi telefonlarin şifresi oppolara Gore daha kolay kırılıyor bu yazılımının kötü olması ile mi ilgili ?) ( bu bilgiyi de forumda öğrendim )
ben 1 ay önce note 8 pro satın aldım xiaomiden ve gayet memnunum. tek şikayetim bazı uygulamaların (instagram ve letgo) bildirimleri çok geç gelmesi. işletim sistemiyle alakalı mı bilmiyorum ama onun dışında işletim sisteminde bir sıkıntıyla karşılaşmadım

ters ə

80+
Redmi serisi almanızı önermem . Redmi note 9S kullanıyorum kasmalar oluyo . Diğer modelleri güzel diye duydum.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Tre-x

80+ Silver
işte onu diyorum hiç bir sıkıntısı yok go br
???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi serisinin yazılımı redmiden daha mı iyi ?
İkisi de aynı marka ayı arayüz olmuyor mu ??? Nasıl mı serisi daha iyi

ZeRRoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed torun
2 yıldır xiaomi mi9t kullanıyorum. Telefonda yazılımsal olarak hiçbir sorun yaşamadım. Hiçbir zaman arayüzde sorun yaşamadım.
Fiyat performans olarak tartışılmaz Xiaomi öneririm. Bu arada Redmi serisini önermem Mi serisini kullan telefon olarak sadece.
+1 bende aynı cihazı kullanıyorum katılıyorum bu arada cihazınız yazılımı kaçtır? Benimki 12.0.4 hala

Tre-x

80+ Silver

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
aynı arayüzü kullanıyorlar
MIUI
Xiaomi ile Huawei birbirlerinden farklı arayüz kullanıyorlar. Biri MIUI diğeri EMUI.

@Tre-x Arayüz, telefonda bir kullanıcı olarak muhatap olduğun bütün menüler, uygulamalar ve arka planda çalışan her şeyi kapsayan bir terim. Android işletim sistemi üzerine her marka kendi yazılımını geliştirmiş, bunun bütününe arayüz deniyor. Sadece temadan ya da ikondan çok daha fazlası. Örneğin Oppo optimizasyon konusunda daha iyidir, Youtube uygulaması sorunsuz çalışır. Atıyorum Huawei yazılımda daha başarısızdır, Youtube'da tam ekrana alırken bug olur kasar bir şey olur. Tamamen örnek vermek için sallıyorum.

Bu arayüz dediğimiz şeyin markadan markaya adı ve sundukları değişiyor. OneUI, ColorOS, MIUI, EMUI, OxygenOS... gibi onlarca yazılım var. Kimi bütün dizaynı sadelik üzerine yapıyor, kimi fonksiyonellik üzerine kuruyor.

2. sorunuz olan Xiaomi'lerin şifrelerinin kolay kırılması konusunda bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,706
Üyeler
165,873
Son üye
qNebula
Top Bottom