Neler Yeni

Xigmatek cockpit mesh kasa

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
?

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
takipte bende merak ediyorum deneyimi olan paylaşabilir mi ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Ben de takipteyim.

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
takipte bende merak ediyorum deneyimi olan paylaşabilir mi ?
Gittim vatana baktım ön taraf mesh direk havayı alıyor üst taraf mesh ayrıca tozluklarıda var 4 fan rgbler mod mod kumandalı görüntüsüde güzel. Sadece 700w psu nasıldır nedir bilmiyorum.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Gittim vatana baktım ön taraf mesh direk havayı alıyor üst taraf mesh ayrıca tozluklarıda var 4 fan rgbler mod mod kumandalı görüntüsüde güzel. Sadece 700w PSU nasıldır nedir bilmiyorum.
anlattıgınıza göre gayet iyi ama 250tl fazlasına gamepower warcry 6 fanlı modeli var bunuda düşünebilirsiniz ikisi arasında kaldım ben şahsen

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Gittim vatana baktım ön taraf mesh direk havayı alıyor üst taraf mesh ayrıca tozluklarıda var 4 fan rgbler mod mod kumandalı görüntüsüde güzel. Sadece 700w PSU nasıldır nedir bilmiyorum.
Xigmateklerin genelindeki rgbler bence de çok hoş kumandasıyla inanılmaz fark renk ve mod seçeneği var fakat dediğiniz gibi psudan tam emin değilimç

Hliygase

80+
İmzamda belirttiğim sistem ile yaklaşık 2 aydır bu kasayı kullanıyorum. Kasanın hava akışından memnunum, bir sıkıntı yaşamadım. Kasanın üst tarafı 280mm kadar sıvı soğutma destekliyor. Ön tarafta 360mm sıvı soğutma destekliyor. Ben işlemci soğutucusu olarak Dark Rock Pro 4 kullanıyorum. Rahat rahat sığıyor. Güç kaynağı konusunda pek bir bilgim yok fakat bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Buradan kasa ile ilgili detaylara ulaşabilirsin.
PSU özelliklerine burada ulaşabilirsin. Buradan da genel olarak PSU' lar hakkında bilgi alabilirsin.

IMG_20200709_162207.jpg

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK
İmzamda belirttiğim sistem ile yaklaşık 2 aydır bu kasayı kullanıyorum. Kasanın hava akışından memnunum, bir sıkıntı yaşamadım. Kasanın üst tarafı 280mm kadar sıvı soğutma destekliyor. Ön tarafta 360mm sıvı soğutma destekliyor. Ben işlemci soğutucusu olarak Dark Rock Pro 4 kullanıyorum. Rahat rahat sığıyor. Güç kaynağı konusunda pek bir bilgim yok fakat bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
PSU özelliklerine burada ulaşabilirsin. Buradan da genel olarak PSU' lar hakkında bilgi alabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
Verdiğin bilgiler işin sağol.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert

Alıntıyı görüntüle
bilgi için teşekkürler

Top Bottom