XIGMATEK KASA NASILDIR

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
7,258
Dostum markanın kötü bir ün saldığı gerçek, kasa hoşuma gitti temperli cam yapılacaksa böyle yapılmasından yapayım. (Birazcık uzun yapılıp yan hava kanalları için daha fazla bölme bırakılmış ama çok bir etkisi olacağını sanmam, direk camı yapıştırmamışlar yani aralık var. Mesh gene iyidir)
PSU ise gene markanın kötü ün salmasından dolayı, isterseniz alın ama gelecekte sorun yapabilir gözüyle bakıyorum.

Dostum markanın kötü bir ün saldığı gerçek, kasa hoşuma gitti temperli cam yapılacaksa böyle yapılmasından yapayım. (Birazcık uzun yapılıp yan hava kanalları için daha fazla bölme bırakılmış ama çok bir etkisi olacağını sanmam, direk camı yapıştırmamışlar yani aralık var. Mesh gene iyidir)
PSU ise gene markanın kötü ün salmasından dolayı, isterseniz alın ama gelecekte sorun yapabilir gözüyle bakıyorum.
Bu nasıldır

Onunde mesh panel bulunmuyor o yuzden onermiyorum kasayi ayrica xigmatek o kadar da kotu degildir psu konusunda orta segmenttedir bana kalirsa. Frisby rampage gibi psulardan daha kalitelidir ama tabi asla bir cooler master fsp olamaz.

Bende xigmatek astro kasayı 350tl ye boş olarak satın almıştım oldukça memnunum psu konusunda artı eksi yorum yapamam ancak kasa aralıkları fazla fazla yeterli olduğu için mesh kasaya gerek bırakmıyor. Lakin ön kapağı çıkartıp sistemi bir süre bu şekilde kullandığımda cpu, gpu ve vrm sıcaklıklarında 1 derce dahi fark oluşmadı. Tabi eksileride var cam paneller menteşeli olsaymış çok daha iyi olurmuş birde kasanın sağ kısmında kablolar için daha derin bir aralık bırakılabilirmiş kablo düzenini iyi ayarlamak gerekiyor yoksa cam panel zor kapanıyor.

Bende xigmatek astro kasayı 350tl ye boş olarak satın almıştım oldukça memnunum PSU konusunda artı eksi yorum yapamam ancak kasa aralıkları fazla fazla yeterli olduğu için mesh kasaya gerek bırakmıyor. Lakin ön kapağı çıkartıp sistemi bir süre bu şekilde kullandığımda cpu, gpu ve vrm sıcaklıklarında 1 derce dahi fark oluşmadı. Tabi eksileride var cam paneller menteşeli olsaymış çok daha iyi olurmuş birde kasanın sağ kısmında kablolar için daha derin bir aralık bırakılabilirmiş kablo düzenini iyi ayarlamak gerekiyor yoksa cam panel zor kapanıyor.
Bir sorum olacak, kasanın cam kısmını takarken birazcık daha öne taktıkları için hava akışı daha iyi değil mi?

4 cepheden de 1.9cm açıklık mevcut dolayısıyla fanlar tarafından emilen hava gayet yeterli

Corsair Spec Delta 550w veya 650w alırsan daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,541
Üyeler
191,121
Son üye
Rowenesch
Geri