Neler Yeni

Xigmatek Midgard V - KASA - 1.699 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ulaş
İlgilendiği Kategoriler
Adobe Premiere, Adobe After Effects, Donanım, Ses ve Görüntü
Herkese selamlar, bu kasayı daha önceden almayı planlıyordum fiyatı 2.5k - 3k civarlarındaydı şu an indirim var fakat indirimde değilmiş gibi gözüküyor. Fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum.
Üst kısıma 360mm lik radyatör koymayı düşünüyorum uyumlu olur mu bilemiyorum.
İhtiyacı olan birisi faydalanır belki buraya bırakıyorum kasayı. Yorumlarda ürünü değerlendirip bilgi verirseniz memnun olurum, teşekkürler.

Ekler

• XGM.jpg
    XGM.jpg
    52.9 KB · Hit: 60

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
Baya iyi fiyat bence

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ahmet yazıcı
Herkese selamlar, bu kasayı daha önceden almayı planlıyordum fiyatı 2.5k - 3k civarlarındaydı şu an indirim var fakat indirimde değilmiş gibi gözüküyor. Fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum.
İhtiyacı olan birisi faydalanır belki buraya bırakıyorum kasayı. Yorumlarda ürünü değerlendirip bilgi verirseniz memnun olurum, teşekkürler.

soğutmasını veya özelliklerini bilmiyorum fakat ilk görünüm olarak bana çok hoş gelmedi.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kaliteli duruyor ama çok old school bir görünümü var gibi geldi bana. Ayrıca gördüğüm kadarıyla mesh yapıda değil ön panel bu da hava akışını büyük ölçüde etkileyecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ulaş
İlgilendiği Kategoriler
Adobe Premiere, Adobe After Effects, Donanım, Ses ve Görüntü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaliteli duruyor ama çok old school bir görünümü var gibi geldi bana. Ayrıca gördüğüm kadarıyla mesh yapıda değil ön panel bu da hava akışını büyük ölçüde etkileyecektir.
Görünümü old school olması 'benim için önemli değil' fakat mesh yapıda olmamasına katılıyorum sanki bu fiyat bandında değerlendirilebilir belki

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Dr Luciano

2k ya deepcool kasa+550w 80+ bronz kasa var...

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Dr Luciano
Link atabilir misiniz, bir de 360mm lik soğutucu sığıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link atabilir misiniz, bir de 360mm lik soğutucu sığıyor mu?

Ekler

• Screenshot_37.png
    Screenshot_37.png
    2 MB · Hit: 35

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
Ahmet

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Melih Baygör
Daha önce kullandım hocam bu kasadan. Görseldekinden daha güzel bir kasa. Turuncu yerlerini ben siyaha boyamıştım daha güzel olmuştu. Ön veya üste 360 radyatör oluyor. Egzoz fana da 14lük takılabiliyor. Old school kısmı biraz doğru Cd sürücü takılabiliyor. Mesh olmaması Havalandırma anlamında sıkıntı yaşatmadı hiç bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet ali kocager
Tavsiye etmem aynı kasayı kullandım aşırı ısınan bir kasa fanlar kontrol edilmiyor 3 fanı var sadece yeşil renk yanıyor. Alırsanız pişman olursunuz.

Hydranoid

80+ Bronze

Bu siteden bunu alacak cesaret kimde var ki? O şeyi asla tavsiye etmiyorum mağdur olursunuz iki gün sonra ağlarsanız. Bırakın sistemi boş kasayı bile bir haftada gönderemiyorlar onaylanmamış siparişte iptal isteyince 10 gün içeride tuttular paramı bunların Allahı yok :D parası çok vakti kıymetsiz olan bu siteden alabilir

Top Bottom