🔥İndirim Xioami active 5 1149TL

LCD ekran sıkıntı etmem diyorsanız, alınabilir bir model.

Bu fiyata bu ozelliklerde amoled var mı ki?
Demek istediğim LCD ekran, onu bilerek alın demek istedim, yoksa bu özellikler de, bu dolulukta bir ürün almak zor, bu fiyat skalasında AMOLED ekrana sahip ürün bulmak cidden zor. sonra bu ekran ne demeye başlıyorlar LCD olmadığını görüp, aldıklarında.

Son düzenleme:
alınır mı sizce normalde klasik saat takıyorum ama bi tane bu model akıllı saatim olsun diyorum

Aralarinda 250tl fark var benim de aklim fit 3 te fakat bu ozellikler varken amoled diye fit 3 almadim
buna çok bakmadım ne tür farkları var samsung telefon kullanıyorum diye fit 3 aldım hediye olarak alabilirim

Son düzenleme:
tipini seviyorsanız alın bence. çünkü finalde hemen hemen hepsi aynı işlevi görüyor..
not : ben bu modeli kullanıyorum 1 aydır ve memnunum. ara sıra arayanların adını göstemiyor başka bir sorunla karşılaşmadım.

tipini seviyorsanız alın bence. çünkü finalde hemen hemen hepsi aynı işlevi görüyor..
not : ben bu modeli kullanıyorum 1 aydır ve memnunum. ara sıra arayanların adını göstemiyor başka bir sorunla karşılaşmadım.
Telefonunuz iOs mu? iOs kullanıyorsanız miFitness uygulaması sürekli olarak arkaplanda açık kalsın. miFitness uygulamasını kapatınca arayanların adını göstermiyor.

Geri