Yardım Xioami Poco X7 Pro Fiyatı nasıl?

JaeSun

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar merhaba herkese, Poco x7 Pro TR garantili fiyatlarının 23.5k 24k dan başladığını biliyoruz fakat aşağıda bıraktığım ilanda 19kdan TR garatili ürün sattığını belirtiyor ve bakıldığında satış puanlarıda iyi sizce güvenilir mi satın alsam bi sorun çıkar mı? 2. sorum ise poco x7 pro alınır mı :D

Param guvende veya elden test ederek alabilirsin.

Alınır alınmasına da Snapdragonlu cihaz almanı tavsiye ederim her ne kadar bu işlemci snapdragon 8 plus gen 1 ile eşit olsada

Alınır alınmasına da Snapdragonlu cihaz almanı tavsiye ederim her ne kadar bu işlemci snapdragon 8 plus gen 1 ile eşit olsada
Açıkcas bütçem max 20 bin ve bu bütçeye kadar alabileceğim işlemcisi sağlam bi telefon bulamadım oyun oynayan biriyim. Öneriniz varsa elbette açığım🙏

fiyat iyi de alınmaz

evet bu yorumu görmüştüm fakat bu sorunları yaşamadığını söyleyen kitle sayısıda epey yüksek fabrikasyon hatalı telefon olabilir mi acaba o sorunu yaşayanlar bilmiyorum.
ben Xiaomi kullanıyorum ve rezalet. yüksek kaynak kullanımı, ani donmalar, hatalar, çökme, optimizasyon sorunları, uyumluluk, reklamlar falan derken iyice bıktırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,277
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri