Anakartın nedir?Arkadaşlar , biostan xmp seçtim fakat ekran açılmıyor yardımcı olurmusunuz.
Bilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri geri takıp sistemi çalıştır.B650m s2h
Evet güncelledim , tek ramla çalıştı pc sonra expo seçtik ve durum bu hale geldiBilgisayarı kapat. PSU kablosunu çıkar. Kasanın üstünde USB bellek vb. hiçbir şey takılı kalmasın. Ondan sonra RAM'leri çıkar. Çıkardıktan sonra CLR_CMOS yazan 2 pinli yere tornavida yardımıyla 2 pine aynı anda 5-10 saniye değdir. Ondan sonra RAM'leri geri takıp sistemi çalıştır.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hiç BIOS güncelledin mi?
F8'e bas. Başlangıç Onarmayı çalıştırmayı dene.Tamamdır deniyorum teşekkür ederim , geri yazıcam.
Evet güncelledim , tek ramla çalıştı pc sonra expo seçtik ve durum bu hale geldi
Tam olarak neresi şemadan çıkartamadım
buldum ama iki pini göremedim
Açıldı ama böyle kurtarmaya atıyor
Bilgisayar senin mi? Güvenli mod çalıştı mı?napalım sonrasında 2. ramı taktıktan sonra böyle mavi ekran vermeye başladı
Bilgisayarı kapat. Sistemden gücü kes. Son taktığınız RAM'i çıkar bakalım hocam.Başlatmıyor , bunu verdi