Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.
www.qp.com.tr
Overclock etmeyi de düşünüyorum iyi midir?
Çipleri nedir hocam?Birçok RAM Markası kullandım, birçok model kullandım. XPG En çok sorun yaşadığım markadır. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, şu an Gskill Trident Z NEO RGB 3600Mhz CL16 Modelini kullanıyorum ve stabil olarak X570 Anakartımla 4400MHZ'e overclock yapıp kullanıyorum. Size de tavsiyem Gskill markasına yönelmeniz, ram'lerde 1 numaralı markadır kendisi. Bütçeniz yetmiyorsa RGB Olmayan modellerini de inceleyebilirsiniz.
TeşekkürlerBirçok RAM Markası kullandım, birçok model kullandım. XPG En çok sorun yaşadığım markadır. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, şu an Gskill Trident Z NEO RGB 3600Mhz CL16 Modelini kullanıyorum ve stabil olarak X570 Anakartımla 4400MHZ'e overclock yapıp kullanıyorum. Size de tavsiyem Gskill markasına yönelmeniz, ram'lerde 1 numaralı markadır kendisi. Bütçeniz yetmiyorsa RGB Olmayan modellerini de inceleyebilirsiniz.
Gskill Samsung bellekleri kullanıyor bunlarda piyasadaki en üst seviye bellekler bildiğim kadarıyla overclock potansiyeli bu nedenle çok yüksek seviyede. Stabil ve yüksek şekilde overclock yapabiliyorum.Overclock olacak çip yok bunda, 3000 MHz CL16 1.35 V.
Çipleri nedir hocam?
RAM'inizin ürün kodunu söyler misiniz size zahmet?Gskill Samsung bellekleri kullanıyor bunlarda piyasadaki en üst seviye bellekler bildiğim kadarıyla overclock potansiyeli bu nedenle çok yüksek seviyede. Stabil ve yüksek şekilde overclock yapabiliyorum.
RAM'inizin ürün kodunu söyler misiniz size zahmet?
Allah Allah, normalde bunlarda Samsung B-die olmuyor diye biliyordumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Msi X570 Gaming Plus Anakart ile 4400MHz stabil şekilde kullanabiliyorum 1.45 Voltaj ile.
Ben dedim B-Die diye inanmamıştın..Allah Allah, normalde bunlarda Samsung B-die olmuyor diye biliyordum.
4400 MHz güzel de hangi gecikmede kullanıyorsunuz?
Cl18'de kullanıyorum.Allah Allah, normalde bunlarda Samsung B-die olmuyor diye biliyordum.
4400 MHz güzel de hangi gecikmede kullanıyorsunuz?
Cl17'de olabilir zorlarsam ama gerek yok o kadarına.Cl18'de kullanıyorum.