XPG INVADER VS Dark Diamond Pro Mesh ?

Batuhan5356

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,250

@crazyreign : Başkan aradaki fark'a değermi INVADER ?

Diamond pro mesh ARGB değil diye biliyorum. Invader çok güzel bir kasa ama benim tercihim Diamond pro mesh olurdu hava akışı daha iyi olduğu için. Ama Invader da efsane kasa yaa bilmiyorum ben de çok kararsız kaldım :D

Xpg tabikide

dark güzel ama yanı temperli cam olsa ve fanları INVADER deki gibi olsa 10/10 olurdu
Post automatically merged:

eminmisin ?
Bak önü kapalı olduğu için hava akışı kötü sanma önündeki kapak tek parmağınla bile çıkartabiliyorsun mıknatıslı yapıya sahip. Ayrıca kasanın bütün hava giriş ve çıkış delikleri toz filtreli. Ayrıyeten kasaya 9 tane fan takabiliyorsun ve sıvı soğutmanı 3 farklı yere konumlandırabiliyorsun.

XPG Invader tab2
Ön tarafı mesh , yan tarafı temperli cam ve fanları ARGB olsan bir kasa önerin varmı başka ?

Bak önü kapalı olduğu için hava akışı kötü sanma önündeki kapak tek parmağınla bile çıkartabiliyorsun mıknatıslı yapıya sahip. Ayrıca kasanın bütün hava giriş ve çıkış delikleri toz filtreli. Ayrıyeten kasaya 9 tane fan takabiliyorsun ve sıvı soğutmanı 3 farklı yere konumlandırabiliyorsun.
pro mesh 8 fan ve 2 psu üstü fan yapmışlar orası kötü XPG güzel düşünmüş ama (y) ve 9 fan takılması gerçekten iyi (y)

@Lecter gaming gecesin'e girdiğinde kaç tl olmuştu hatırlıyormusun ?

Ön tarafı mesh , yan tarafı temperli cam ve fanları ARGB olsan bir kasa önerin varmı başka ?

pro mesh 8 fan ve 2 psu üstü fan yapmışlar orası kötü XPG güzel düşünmüş ama (y) ve 9 fan takılması gerçekten iyi (y)
Şu videoyu izlersen XPG'nin daha iyi olduğunu görürsün.

@Lecter gaming gecesin'e girdiğinde kaç TL olmuştu hatırlıyormusun ?
450 TL olmuştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,198
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri