Neler Yeni

🔥İndirim Xpg kasa 399TL ! Gaming gen Tr

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
tabi canım 18k nedir ki benden alıp sana indirim olarak veriyorlar işte
Ya arkadaşım sıkıntın ne? Bir ürün iptal olunca/iade edilince paranızın karta gelmesi ortalama 1 haftayı buluyor bazen geçiyor.
Çok alışveriş yapan var ve kim oldukları belli. (Sakın yanlış anlamayın firmayı da savunmam ama bu kadar genel bi tabire cevap vermek istedim.)
Çok sistem alan var buradan, paranızı vereceklerdir.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam gaming gen sizin 18K paranızı ne yapsın lütfen komik olmayın adamların gelirleri belli.
çok kazananın dolandırmayacağını mı sanıyorsun milyar dolarlık şirketler nasıl batıyor o zaman ? çoğu internet sitesi de batmadan önce son dolandırma hasılatını yapar öyle gider 50 tlni bile alır

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar Gaming gen Tr nin bugünki indirimli ürünü Xpg kasa. Fiyatı güzel düşmüş. Pc toplayacaklar tercih edebilir. Size haber vereyim dedim :D
elimin bile sığamayacapı markasını bilmediğin bir kasa almaktan iyidir. bide baya geniş galiba

Ya arkadaşım sıkıntın ne? Bir ürün iptal olunca/iade edilince paranızın karta gelmesi ortalama 1 haftayı buluyor bazen geçiyor.
Çok alışveriş yapan var ve kim oldukları belli. (Sakın yanlış anlamayın firmayı da savunmam ama bu kadar genel bi tabire cevap vermek istedim.)
Çok sistem alan var buradan, paranızı vereceklerdir.
bankayı aradım sordum para hala bankaya düşmemiş firmanın elinde şuanda para
bankaya düşse zaten korkmayacam

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
çok kazananın dolandırmayacağını mı sanıyorsun milyar dolarlık şirketler nasıl batıyor o zaman ? çoğu internet sitesi de batmadan önce son dolandırma hasılatını yapar öyle gider 50 tlni bile alır
Gaming gen tr nin gerçekten dolandırıcı olacağını mı düşünüyorsun?
Daha bu hafta bir şey satın aldım. Ekran kartı denilen şey stokları anında tükenen şeydir. O yüzden iptal edilmesi gayet doğal. Para iadesi de büyük ihtimalle yapılacaktır. Kasa monitör gibi şeyler Ekran kartı gibi olmadığı için böyle bir olay olmaz. Ayrıca daha parası yatmadığı için siteye dolandırıcı damgası basmak yanlış.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gaming gen tr nin gerçekten dolandırıcı olacağını mı düşünüyorsun?
Daha bu hafta bir şey satın aldım. Ekran kartı denilen şey stokları anında tükenen şeydir. O yüzden iptal edilmesi gayet doğal. Para iadesi de büyük ihtimalle yapılacaktır. Kasa monitör gibi şeyler Ekran kartı gibi olmadığı için böyle bir olay olmaz. Ayrıca daha parası yatmadığı için siteye dolandırıcı damgası basmak yanlış.
Olabilir bilemezsin istanbul bilişim kaç yılların şirketi deniliyordu dolandırdı ama

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Olabilir bilemezsin istanbul bilişim kaç yılların şirketi deniliyordu dolandırdı ama
İstanbul Bilişime kim güveniyordu ki?
Ayrıca gaming gen tr batmakta olan bir yer falanda değilki, sürekli yükselişte olan bir yer. Bu dediğin mantıksız. Sebebini sana açıkladım. Piyasada ekran kartı kıtlığı olduğu için uygun fiyatlı bir ekran kartının hızla tükenmesi çok doğal ve iptal edilmesi gayet doğal. Zaten göreceksinki arkadaşın para iadesi de yapılacak.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Mükemmel kasa fiyatıda iyi bence (y)

Furkyyy

80+ Platinum