Çok teşekkür ederimben memnunum, mic problemini ses kartı alarak başka mikrofon bağlayıp çözdüm, dolby acsess satın alarak ve bu ses kartını da kullanarak güzel bir ses deneyimi de yaşayabilirsiniz
Genelde oyun oynayacağım csgo valorant gibi ses kasmada bir sıkıntı yasamam değilmi?Çok teşekkür ederim
genel olarak hayır, konuyu biraz daha açarsak e-spor oynadığım zamanlar hyperx cloud 2 kullanıyordum, oyunlardaki ses deneyimi onun kadar tabii ki iyi değil ama fiyatını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. dilerseniz satın alıp deneyin memnun kalmazsanız iade edersiniz hocamÇok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genelde oyun oynayacağım csgo valorant gibi ses kasmada bir sıkıntı yasamam değilmi?
genel olarak hayır, konuyu biraz daha açarsak e-spor oynadığım zamanlar hyperx cloud 2 kullanıyordum, oyunlardaki ses deneyimi onun kadar tabii ki iyi değil ama fiyatını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. dilerseniz satın alıp deneyin memnun kalmazsanız iade edersiniz
Tamamdır çok saolungenel olarak hayır, konuyu biraz daha açarsak e-spor oynadığım zamanlar hyperx cloud 2 kullanıyordum, oyunlardaki ses deneyimi onun kadar tabii ki iyi değil ama fiyatını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. dilerseniz satın alıp deneyin memnun kalmazsanız iade edersiniz hocam
rica ederim iyi forumlarMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır çok saolun