Xpg precog s alınır mı??

Byemre38

80+
Reaksiyon skoru
4
İyi Bir kulaklığa benziyor biraz mikrofonun kotu olması beni düşündürdü 500-550 TL civarında alınır mı??

ben memnunum, mic problemini ses kartı alarak başka mikrofon bağlayıp çözdüm, dolby acsess satın alarak ve bu ses kartını da kullanarak güzel bir ses deneyimi de yaşayabilirsiniz

Çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ederim
Genelde oyun oynayacağım csgo valorant gibi ses kasmada bir sıkıntı yasamam değilmi?

Çok teşekkür ederim

Genelde oyun oynayacağım csgo valorant gibi ses kasmada bir sıkıntı yasamam değilmi?
genel olarak hayır, konuyu biraz daha açarsak e-spor oynadığım zamanlar hyperx cloud 2 kullanıyordum, oyunlardaki ses deneyimi onun kadar tabii ki iyi değil ama fiyatını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. dilerseniz satın alıp deneyin memnun kalmazsanız iade edersiniz hocam

genel olarak hayır, konuyu biraz daha açarsak e-spor oynadığım zamanlar hyperx cloud 2 kullanıyordum, oyunlardaki ses deneyimi onun kadar tabii ki iyi değil ama fiyatını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. dilerseniz satın alıp deneyin memnun kalmazsanız iade edersiniz

genel olarak hayır, konuyu biraz daha açarsak e-spor oynadığım zamanlar hyperx cloud 2 kullanıyordum, oyunlardaki ses deneyimi onun kadar tabii ki iyi değil ama fiyatını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor. dilerseniz satın alıp deneyin memnun kalmazsanız iade edersiniz hocam
Tamamdır çok saolun

şuan işiyle gücüyle uğraşan arada kafa dağıtmak için valorant oynayan basic bir ev kullanıcıyım, nihai cevabıma gelirsek parasına göre ve attığım ses kartı ile birlikte tatmin edici bir kulaklık

Tamamdır çok saolun
rica ederim iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,940
Üyeler
195,210
Son üye