Neler Yeni

Xpg pylon 550 watt psu Alınır mî?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Arkadaşlar bütçem 550tl, 550watt bir psu alıcam aklımda bu vardı;
Fakat 1 haftada ancak parayı denklestirdim ve fiyatı böyle olmuş. Geçen hafta 530 TL'ye vardı. Şuan hiçbir yerde stok yok. Sizce bu psunu stoga girmesini mi beklimeliyim yoksa buna denk veya bundan bır tık daha iyi bir psu öneriniz varsa onu alayım. Max 600 TL'ye kadar çıkabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Fakat 1 haftada ancak parayı denklestirdim ve fiyatı böyle olmuş. Geçen hafta 530 TL'ye vardı. Şuan hiçbir yerde stok yok. Sizce bu psunu stoga girmesini mi beklimeliyim yoksa buna denk veya bundan bır tık daha iyi bir psu öneriniz varsa onu alayım. Max 600 TL'ye kadar çıkabilirim.
Kaliteli bir psu kendim kullanıyorum. Tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaliteli bir psu kendim kullanıyorum. Tavsiye ederim
Knk kaliteli olduguni biliyorumda zaten alıcaktım bugün kartta parayı attım bir geldim fiyatı 580 tl olmustu. simdi de en az 1400 tl gosteriyor akakçe.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu alınabilir onun yerine.
Bu markayı ilk defa gördûm pekte içime sinmedi. Bunla denk olduguna eminmisin? Kalite olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Knk kaliteli olduguni biliyorumda zaten alıcaktım bugün kartta parayı attım bir geldim fiyatı 580 TL olmustu. simdi de en az 1400 TL gosteriyor akakçe.

Bu markayı ilk defa gördûm pekte içime sinmedi. Bunla denk olduguna eminmisin? Kalite olarak.
531 TL'ye aldım ara ara indirime giriyor bence biraz bekle ben aldıktan sonra 580 küsür olmuştı geri 530 düşmüştü sonra

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu alınabilir onun yerine.
Sen izoly çalışanısın izoly önerrmen lazım bu arada attığı psu iyi bir psu @baltazar da önerebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı
Knk kaliteli olduguni biliyorumda zaten alıcaktım bugün kartta parayı attım bir geldim fiyatı 580 TL olmustu. simdi de en az 1400 TL gosteriyor akakçe.

Denk değil ama yakınlar. Yine stoklara geleceğini sanmıyorum 650w modeli bir gitti bidaha gelmedi.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Nerden almıştın sen ? Bende beklemeyi düşünüyorumda daha fazla artar diye korkuyorum.
Adekstordan almıştım bence bekleme şansın varsa bekle iyibir psu eğer düşmez ise ozaman alternatif arayışına girersin birde adekstore ara bir sor stok için

1 hafta daha beklicem ondan sonra duruma göre alıcam.
Aslında n11 de https://www.n11.com/urun/xpg-pylon-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
582 TL ye var ama güvensem mi bilemedim. Kimse daha almamış. Yorum vs. Yok.
Ben attığın mağzanın sitesinden aldım faturalı garantili gayet profesyoneller hemen kargoya verdiler ertesi gün elime geldi

Son düzenleme:

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Pylon al gigamaxtan iyi.

mythrowib

80+ Silver
iy
iyi psu alınır

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Alınabilir baya korumalı bir psu bildiğim kadarıyla.

Top Bottom