ucuz olanı alabilirsin nerdeyse farkları yok.Merhabalar bu iki psu da kaldım ikisin de çok kritik şeyler var MSI da 5 yıl garanti var ama XPG 3 yıl MSI da UVP yok Ama XPG de var hangisini almalıyım bilemiyorum
ucuz olana çökMerhabalar bu iki psu da kaldım ikisin de çok kritik şeyler var MSI da 5 yıl garanti var ama XPG 3 yıl MSI da UVP yok Ama XPG de var hangisini almalıyım bilemiyorum
100 tl cik fark variç olarak çok farklı değiller ucuz olanı al az fiyat farkı varsa pylon
100 tl fark var 100 to verirsem 5 yıl garanti alırımucuz olana çök
Fark yok ama UVP yok MSI da MSI almamın sebebi 5 yıl paramı güvende tutuyor XPG düşünmemin sebebi UVP koruması varucuz olanı alabilirsin nerdeyse farkları yok.
pylon alınır100 tl cik fark var
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 tl fark var 100 to verirsem 5 yıl garanti alırım
pylon al bence.100 tl cik fark var
100 tl fark var 100 to verirsem 5 yıl garanti alırım
Fark yok ama UVP yok MSI da MSI almamın sebebi 5 yıl paramı güvende tutuyor XPG düşünmemin sebebi UVP koruması var
Ama 2 yıl garantili emin misiniz şuan sipariş vericem 3 gündür bekledimpylon alınır
valla karar sizin maks 3-4 yıl kullanılır genelde üstünü de kullansanız ikisi de sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum.Ama 2 yıl garantili emin misiniz şuan sipariş vericem 3 gündür bekledim
Evet haklısınız o sebeplen şans işini sevmediğimden 5 yıl garanti düdünüyorumvalla karar sizin maks 3-4 yıl kullanılır genelde üstünü de kullansanız ikisi de sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum.
tabi teknoloji şans işii.
Evet haklısınız o sebeplen şans işini sevmediğimden 5 yıl garanti düdünvalla karar sizin maks 3-4 yıl kullanılır genelde üstünü de kullansanız ikisi de sorun çıkarmayacaktır diye düşünüyorum.
tabi teknoloji şans işii.
3000 bin MSI mag serisi en düşük 2800+ 5 yıl garantiPylon 2750 lira mi
Yani burda sormamın sebebi belki bir kulanıcı çıkarda deneyimlerini açıklar Hepsi buradan satıcı arkadaş dan 70 kişiden birinde patlamışPylon 2750 lira mi