yani bilemedim corsair teknik desteği çok iyi xpg bilmiyorumİkisi de aynı teknik verilere sahip bellekler. XPG'nin pasif soğutucusunun daha büyük olması ve daha iyi soğutma sağlayacak olması tercih nedeni olabilir.
Corsair bence çok daha güzel ve rahat hissettiriyor ben olsam Corsair tercih ederdim tavsiyem budur <3FİYATTAN BAĞIMSIZ HANGİ RAM BEYAZ SİSTEMDE GÜZEL DURUR ? 6000 MHZ VE ÜSTÜ SORUNSUZ DİYENDE VAR SORUNLU DİYENDE VAR BİLMİYORUM.
![]()
XPG Lancer RGB White 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 DDR5 Bellek
XPG Lancer RGB White 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 DDR5 Bellek en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
![]()
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6000MHz CL30 DDR5 Beyaz Dual Kit Ram | ITOPYA
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB 6000MHz CL30 DDR5 Beyaz Dual Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile CMH32GX5M2B6000Z30W ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
GÜZEL DURMASI VE KALİTELİ OLMASI SORUNSUZ OLMASI ÖNEMLİ. ANAKART ASUS ROG X870-A
benimde düşümcem o şekilde. bi kere kulaklık pedim soyuldu 1 sene sonra eski kulaklığın düşük bütçeliydi. mail attım corsaire yurt dışına adamlar 2 gün içinde yolladı holladadan geldi nasıl geldi fikrim yok tr içinde bile 3 güne geliyor hollandadan 2 günde geldi padCorsair bence çok daha güzel ve rahat hissettiriyor ben olsam Corsair tercih ederdim tavsiyem budur <3
ikiside vardır sanırımAnakartının QVL listesinde hangisi varsa onu al.