deadfellow
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
GDM ile aldigim latency 1-2 ns artiyodu ve sabit degildi.
hocam benim sorum için mi cevap verdiniz? Konuyu da kim açtı belli değil benim soruma cevap verilmiyor arkadaş ile ilgileniliyor. Madem bana yardımcı olmuyorsunuz yeni konu açıp ordan devam etseniz?DRAM Frequency 3333
DRAM Voltage 1.5v
tCL 14
tRCDWR 8
tRCDRD 16
tRP 17
tRAS 21
tRC 35
--------
DRAM Frequency 3333
DRAM Voltage 1.5v
tCL 14
tRCDWR 8
tRCDRD 18
tRP 18
tRAS 21
tRC 40
İkisi de denenmeli.
Sanahocam benim sorum için mi cevap verdiniz? Konuyu da kim açtı belli değil benim soruma cevap verilmiyor arkadaş ile ilgileniliyor. Madem bana yardımcı olmuyorsunuz yeni konu açıp ordan devam etseniz?
Anakartım zaten o.c ile 3200 destekliyor 3333e gerek var mı? Ve voltage 1.5 bu overcloka göre fazla gibi düşünmüştüm. yarın deneyip sonucunu atarım müsait olursanız fikrinizi almak isterim tekrardan.
Çok önemli değil BIOS' ta 3333 seçeneği varsa yaparsın sıkıntı yok.Anakartım zaten o.c ile 3200 destekliyor
Alttaki auto timingleri elleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle yapmama rağmen windowsta hala 2666mhzda çalışıyor ramlar. Neden sizce?
Cas katency var onunla mı başlıyım hocam bu vereceğim değerleri adları ile birlikte yazsanız olmaz mı?Alttaki auto timingleri elle
16
18
18
18
38
yapıp deneyin voltaj 1.350 olsun. Hala 2666 ise CPU-z memory kısmını atın ss olarak.
Sadece standartları sırası ıle verıyorum yani cas ta başlayıp trasta bitirmen lazım dedıklerımıCas katency var onunla mı başlıyım hocam bu vereceğim değerleri adları ile birlikte yazsanız olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
2933 MHz yapıp dener misinAlıntıyı görüntüle
Dediklerinizi yaptım biosta da gözüküyor ama sistemde işlemedi yine.