Xpg summoner cherry mx red alınır mı

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,073
Dostlar uzun süredir klavye arayışı içindeydim özellikle red switchli olması önemliydi ses açısından şimdi bu çıkınca hem ses tekerleği olması hem de bilek destekli olması beni cezbetti sizce 1000tlye değer mi sağlam mıdır ayrıca blue switchlisini kullanan arkadaşlar varsa ışıklandırması nasıl memnun mu ?

Net alınır bend yok ama red switch stokları çok fazla yok. Verdiğin paranın karşılığını çok güzel bir şekilde verir.

alınır

Bu zamanda 1000 tl ye bu kalite kalmadı hocam. Gamepower vb. Almaktansa en iyisi bu

Net alınır bend yok ama red switch stokları çok fazla yok. Verdiğin paranın karşılığını çok güzel bir şekilde verir.
Bu zamanda 1000 TL ye bu kalite kalmadı hocam. Gamepower vb. Almaktansa en iyisi bu
hocam peki sizce 2. el riskine girmek mantıklı mı ayrıca bunun yazılım konusunda sıkıntıları varmış galiba düzeldi mi bilginiz var mı

hocam peki sizce 2. el riskine girmek mantıklı mı ayrıca bunun yazılım konusunda sıkıntıları varmış galiba düzeldi mi bilginiz var mı
Ekipmanda 200 300 için 2. Ele girmezdim ben. Temiz denk gelmesi zor. Yazılım konusunu bilmiyorum ama yazılıma çok ihtiyacın varmı ona göre

Yazılım sorunları güncellemeyle düzeltildi diye biliyorum yanlışsam biri düzeltsin. Onun dışında bu fiyata kaliteli bir şey kalmadı artık alınır.

Ekipmanda 200 300 için 2. Ele girmezdim ben. Temiz denk gelmesi zor. Yazılım konusunu bilmiyorum ama yazılıma çok ihtiyacın varmı ona göre
düzelmediyse almam diyecek kadar ihtiyacım yok ama merak ettim sanırım alacağım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılım sorunları güncellemeyle düzeltildi diye biliyorum yanlışsam biri düzeltsin. Onun dışında bu fiyata kaliteli bir şey kalmadı artık alınır.
teşekkürler hocam

Elbette alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,522
Üyeler
188,948
Son üye
atommini2
Geri