🔥İndirim Xpg Summoner mini 800Tl

hocam siz emin konuşmayı fazla seviyorsunuz galiba, k617 se fizz tamamiyle şeffaf. beyazla alakası yok bu klavyenin. switchlerinin basımı rede göre daha iyi ve poron bir klavye olması sayesinde rahatsız eden hiçbir ses yok. z11 2. el alınırken k617 se fizz sıfır alınıyor. k617 se fizz bu bütçede en iyisi. ek75 indirimi bitmeseydi o söylenirdi belki bunun yerine.
z11 i sahıbındende sıfırları mevcut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam siz emin konuşmayı fazla seviyorsunuz galiba, k617 se fizz tamamiyle şeffaf. beyazla alakası yok bu klavyenin. switchlerinin basımı rede göre daha iyi ve poron bir klavye olması sayesinde rahatsız eden hiçbir ses yok. z11 2. el alınırken k617 se fizz sıfır alınıyor. k617 se fizz bu bütçede en iyisi. ek75 indirimi bitmeseydi o söylenirdi belki bunun yerine.

Redragon Fizz K617 RGB ben onu bunla karıstırmısın​

genede k617 se fizzi 2 sene tr garantili alıyorsunuz ve daha kaliteli dedigim gibi z11 e göre. genede tercih alanın ama inatla yanlıs bilgi verip sonunda aaa pardon buda bunun beyazı demeniz garibime gitti. klavye hakkında fikriniz yokken neden ölümüne başkasını savunuyorsunuz ki?

Redragon Fizz K617 RGB ben onu bunla karıstırmısın​

ardarda karıştırmışssınız hocam.

genede k617 se fizzi 2 sene tr garantili alıyorsunuz ve daha kaliteli dedigim gibi z11 e göre. genede tercih alanın ama inatla yanlıs bilgi verip sonunda aaa pardon buda bunun beyazı demeniz garibime gitti. klavye hakkında fikriniz yokken neden ölümüne başkasını savunuyorsunuz ki?

ardarda karıştırmışssınız hocam.
rgb modelını z11 e cıddı bır sekılde benzıyor ondan

anladım hocam, dedigim modelede bakarsanız anlarsınız baya lakasız ikisiylede. ama tek ortak nokta var bu xpg alınmaz.
aynen benım karıstırdıgım red dragonun hot swap olmayan bı klavyesı vardı ısım benzerlıgı vardı ceza yemeden konusmayı keselım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,798
Üyeler
187,732
Son üye
Karakuzuu
Geri