❌İndirim Bitti! XPG Summoner Silver,Red switch 1499TL

Bende 2 yıla yakındır var bu. Cherry olması yanıltmasın bende bayağı bir yay sesi var :D

Kablolu olması sorun değil. Aksine kablosuz klavyeler asıl sorun. Zırt pırt şarjı bitiyo vs. Kabloyu çıkar tak uğraştırıyo. Masaüstü bilgisayarda kablosuz klavye kullanmanın hiçbir mantığı yok. Silver Switch olanını alabilirsiniz. Baya güzel bi klavye. Al sata gitmez.

406 Adet Silver
356 Adet Red

Fiyatlarını çok güzel buldum özellikle cherry silver olanın
Bu mu yoksa evga z20 mi?

Hocam o bu modelde kronik sanırım bi defa daha görmüştüm sol alttan mı soyuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Outemu Switch hocam bu fiyata bulabileceğiniz bir ton model var alınır denilecek bir olayı yok yani
Bilek desteğinin soyulması kronik bir sorun mu? Sjdvskgxnshxdg

2 yıldır kullanıyorum bilek desteği aşırı konforlu ancak sol köşeden açılma yapıyor kronik. Açılması da çok doğal suni deri. Ama halen taş gibi sadece kenarları açıldı öyle kaldı. Benim klavye blue switch, çıtır çıtır sesi sevdiğim için almıştım gayet memnunum. Şimdi alacak olsam silver switch alırdım. Alacaklara öneririm. Yay sesi çok çok az var kafaya takacak düzeyde değil hatta ben duymuyorum diyebilirim çünkü blue switch çok sesli :D yay sesini de klavye tablası metal olduğu için yapıyor

2 yıldır kullanıyorum bilek desteği aşırı konforlu ancak sol köşeden açılma yapıyor kronik. Açılması da çok doğal suni deri. Ama halen taş gibi sadece kenarları açıldı öyle kaldı. Benim klavye blue switch, çıtır çıtır sesi sevdiğim için almıştım gayet memnunum. Şimdi alacak olsam silver switch alırdım. Alacaklara öneririm. Yay sesi çok çok az var kafaya takacak düzeyde değil hatta ben duymuyorum diyebilirim çünkü blue switch çok sesli :D yay sesini de klavye tablası metal olduğu için yapıyor
Ah keşke bazıları anlasa hocam

600 ken almadım enayi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,707
Üyeler
190,792
Son üye
mertbeyvip
Geri