- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 73,014
Bende 2 yıla yakındır var bu. Cherry olması yanıltmasın bende bayağı bir yay sesi var 
Bu mu yoksa evga z20 mi?![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
406 Adet Silver
356 Adet Red
Fiyatlarını çok güzel buldum özellikle cherry silver olanın
Dolu dolu cherry mx klavye bal gibide alınırYay sesi sevenler tercih edebilir. Bu fiyata değecek bir klavye değil.
Bilek desteğinin soyulması kronik bir sorun mu? SjdvskgxnshxdgHocam o bu modelde kronik sanırım bi defa daha görmüştüm sol alttan mı soyuluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Outemu Switch hocam bu fiyata bulabileceğiniz bir ton model var alınır denilecek bir olayı yok yani
Ah keşke bazıları anlasa hocam2 yıldır kullanıyorum bilek desteği aşırı konforlu ancak sol köşeden açılma yapıyor kronik. Açılması da çok doğal suni deri. Ama halen taş gibi sadece kenarları açıldı öyle kaldı. Benim klavye blue switch, çıtır çıtır sesi sevdiğim için almıştım gayet memnunum. Şimdi alacak olsam silver switch alırdım. Alacaklara öneririm. Yay sesi çok çok az var kafaya takacak düzeyde değil hatta ben duymuyorum diyebilirim çünkü blue switch çok sesliyay sesini de klavye tablası metal olduğu için yapıyor
Onlar blue idi ama hocam galiba ya600 ken almadım enayi gibi
Red de vardı diye hatırlıyorum ama olmaya da bilir. Evde genellikle tek olduğum için sıkıntı olmazdı bendeOnlar blue idi ama hocam galiba ya
Evet kronik arkadaş sizde de oluyor mu demiş her modelde olduğu için kronikBilek desteğinin soyulması kronik bir sorun mu? Sjdvskgxnshxdg