Neler Yeni

Xpg sx 8200 pro SSD nasıldır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Bugün Abdullah hacıgül bana bu SSD çöp demişti. Bu yüzden sizlere sorma isteği hissettim. Bu SSD için kullananlar olumsuz bir yorum yapmamışken neden böyle bir şey söyledi anlamadım. Zaten direk agrasif şekilde karşılık verdi. Neyse oralara girmeyeceğim.

SSD iyi midir? ve uzun ömürlü müdür?

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Bilinmedik marka ve Samsung kadar uzun ömürlü değildir almışken 1 kere alın

• Hahaha
Reaksiyonlar: ync_

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Bilinmedik marka değil. 1TB modelini şahsen kullanıyorum ve memnunum. Ben alalı çok oldu, duyduğum kadarıyla içindeki çipler yeni seride kalitesiz muadilleriyle değişmiş. O yüzden önerilmiyormuş.

2019 yılından bir videosunda Abdullah Hacıgül kendisi de bu SSD’yi kullanıyor.

Dakika 14:15

Edit: Bahsettiğin mesajı buldum. @Abdullah Hacıgül SSD’ye çöp dememiş. O fiyata çöp demiş. 500 GB 900 lira bu fiyatı etmez.

Ekler

• 26605568-DD37-4AAC-9731-5F19503D1667.jpeg
    26605568-DD37-4AAC-9731-5F19503D1667.jpeg
    365.5 KB · Hit: 31
Son düzenleme:

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilinmedik marka değil. 1TB modelini şahsen kullanıyorum ve memnunum. Ben alalı çok oldu, duyduğum kadarıyla içindeki çipler yeni seride kalitesiz muadilleriyle değişmiş. O yüzden önerilmiyormuş.

Edit: Bahsettiğin mesajı buldum. @Abdullah Hacıgül SSD’ye çöp dememiş. O fiyata çöp demiş. 500 GB 900 lira bu fiyatı etmez.
Evet o mesajdan bahsetmiştim. Yani gerçekten çok kırıcı o şekilde söylemesi ve sonrasındaki tavırları hemde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam fiyatı konusunda eyvallah. Ama yinede kırıcı bir şekilde söylememeliydi. Bu fiyata daha iyisi var diye söyleyebilirdi. Ama bu fiyata çöp demesi çok kırıcı oluyor.

Dostum bana akıl verme kendi işine bak, 900TL'ye önerdiğin SSD'yi ben takipçilerime birkaç ay önce 398TL'ye aldırdım. Mesajımı alıntılama sana kolay gelsin.
Bunu demesi beni çok kırdı. Tamam ben orada dedim ki daha iyisi varsa söyle dedim. Bana akıl verme diyor. Bana göre kendisi Recep baltaştan bile daha egolu. Bunu göstermesi için bu mesajı bile yetti.

Son düzenleme:

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
500gb 900 liraya alınmaz tabii.

Sanırım sizin bildiğiniz 5 marka falan var.
ASUS, MSI, Corsair, Samsung, Gigabyte.
Samsung Dev firma akılda kalıcı yapacak bir şey yok biliyorum farklı firmalar fakat içim ısınmıyor bende sandisk plus var 240gb sata ssd işimi görüyor.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Dev firma akılda kalıcı yapacak bir şey yok biliyorum farklı firmalar fakat içim ısınmıyor bende sandisk plus var 240gb sata ssd işimi görüyor.
O kronik sorunlu SSD değil miydi?

FyeLowie

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
ali uyar
Bildiğim markalar ;
Adata
Xpg
Samsung
Toshiba
Sandisk
JamesDonkey
Kingston
Gigabyte
Asus
Msı
Corsair
Wd

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
monster notebooklarda bir ara vardı sıkıntı yaşayan olamamıştı ama fiyata göre alınmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Gördüklerim yani araştırmadım.

Hayır ?
Zamanında TP de sormuştum.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Evet o mesajdan bahsetmiştim. Yani gerçekten çok kırıcı o şekilde söylemesi ve sonrasındaki tavırları hemde.

Tamam fiyatı konusunda eyvallah. Ama yinede kırıcı bir şekilde söylememeliydi. Bu fiyata daha iyisi var diye söyleyebilirdi. Ama bu fiyata çöp demesi çok kırıcı oluyor.

Bunu demesi beni çok kırdı. Tamam ben orada dedim ki daha iyisi varsa söyle dedim. Bana akıl verme diyor. Bana göre kendisi Recep baltaştan bile daha egolu. Bunu göstermesi için bu mesajı bile yetti.
Kimsenin dedikodusunu yapmak bana düşmez. İnternette tanımadığın insanlardan duyduğun şeyden bu kadar “kırıldım çok kırıldım” demenin de manası yok. O kadar mı sevgisiz büyüdün de böyle basit şeylerden kırılıp dert ediyorsun?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,374
Üyeler
164,301
Son üye
arthurelyrion
Top Bottom