Neler Yeni

Çözüldü✓ Xpg Valor Air Nasıldır?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Fiyatı 1000 TL bu kasanın 1000 TL ye göre iyi kasa. Gaming gende 1600 yazdığına bakma.
1000 tl'ye gayet kötü bir kasa. NX291 bundan daha iyi. 1600 TL'ye göre yorumlamadım ayrıca. 1600 TL'ye göre yorumlasam alan insana geri zekalı derdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden kotu dediniz? Yabancilarin incelemerine bakiyorum iyi diyorlar

Teknik ozellikten kastiniz nedir? Neyi karsilayamiyor?
parmak kadar kasaya 1000 lira yazmışlar şaka gibi :D:D

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
1000 TL'ye gayet kötü bir kasa. NX291 bundan daha iyi. 1600 TL'ye göre yorumlamadım ayrıca. 1600 TL'ye göre yorumlasam alan insana geri zekalı derdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

parmak kadar kasaya 1000 lira yazmışlar şaka gibi :D:D
NX291 ile aralarında GPU desteğinden başka fark yok gibi.

Ysuflix

80+ Gold
hocam ben olsam geldikten sonra gaming gen tr ile görüşürdüm bu upgrade i yapmakla ilgili. 1200 tl bişe değil o anakart için. ve farkları gerçekten baya var. pci 4.0 argb girişi overclock falan...

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
hocam ben olsam geldikten sonra gaming gen tr ile görüşürdüm bu upgrade i yapmakla ilgili. 1200 TL bişe değil o anakart için. ve farkları gerçekten baya var. pci 4.0 argb girişi overclock falan...
Aradım sipariş oluşturulduğu için değişiklik yapamıyoruz dediler , aradaki farkı havale üzerinden ödemek istedim ama kabul etmediler

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
zaten o yüzden daha iyi. artık gpular daha güçlü oldukları için boyutları da artıyor. yakında 2 fanlı modeller bile 30cm olacakken gpu desteği 305mm olan bir kasayı almak pek doğru değil.
Orası öyle. Ama o zamana kadar ne kasalar gelir. Şuan zaten yeni çıkan mid tower kasalar bile full tower gibi geliyor.

Ysuflix

80+ Gold
Aradım sipariş oluşturulduğu için değişiklik yapamıyoruz dediler , aradaki farkı havale üzerinden ödemek istedim ama kabul etmediler
kasada değişti :/ yazık oldu valla. sağlık olsun hocam. eliniz yatkınsa anakartı söküp satın ve b550 alın fiyat farkı buna benzerse.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Bende araştırdım iyi kasa

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,192
İsim
Necati
kasada değişti :/ yazık oldu valla. sağlık olsun hocam. eliniz yatkınsa anakartı söküp satın ve b550 alın fiyat farkı buna benzerse.
O kadar uğraşmama değecek bir fark varmı sizce çünkü OC yapmayacağım ilerde belki zaten direkt anakartı yükseltirim

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
kötü kasa ama hazır sistemle geldiği için iş yapar çünkü hazır sistemde parça kalitesinden ziyade f/p önemli ve bunu karşılıyor o sistem
Hocam rgb vesaire önemsiz hava akışı olarak nasıldır klasik mesh kasalar gibi iyi mi yani. Ben de aldım.

Akanzai

80+
Ben bu kasayı kullanıyorum.Tasarımı başarılı.Kasada 4 adet fanla geliyor ve hepsi birbirine bağlı tek çıkışı anakarta takıyorsunuz.Fanların üflemesi çok iyi ve sessiz.Malzeme kalitesi orta şeker.Önde, üstte, alttan filtresi var.Kablolama konusunda da size kolaylık sağlıyacak şekilde yapılmış.Üstte ve alta 2 şer adet fan takılabiliyor.Tek beğenmedim kısım üretimden kaynaklı yan cam düzgün yapıştırılmamış bir tarafa kaymış.Ben düzelttim.Birde anakart vidalarını elimle döndürüp takamadım.Sonra pense kullandım gene girmedi.Anakartın bi tarafı daha yukarda kaldı.

Top Bottom