Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Aslında baya var. A520 iş görür sadece.Valla herkes öyle diyor pişman oldum iptalde edemiyorum ama herhalde çok fark yoktur değilmi?
Aslında baya var. A520 iş görür sadece.Valla herkes öyle diyor pişman oldum iptalde edemiyorum ama herhalde çok fark yoktur değilmi?
1000 tl'ye gayet kötü bir kasa. NX291 bundan daha iyi. 1600 TL'ye göre yorumlamadım ayrıca. 1600 TL'ye göre yorumlasam alan insana geri zekalı derdim.Fiyatı 1000 TL bu kasanın 1000 TL ye göre iyi kasa. Gaming gende 1600 yazdığına bakma.
parmak kadar kasaya 1000 lira yazmışlar şaka gibiNeden kotu dediniz? Yabancilarin incelemerine bakiyorum iyi diyorlar
Teknik ozellikten kastiniz nedir? Neyi karsilayamiyor?
NX291 ile aralarında GPU desteğinden başka fark yok gibi.1000 TL'ye gayet kötü bir kasa. NX291 bundan daha iyi. 1600 TL'ye göre yorumlamadım ayrıca. 1600 TL'ye göre yorumlasam alan insana geri zekalı derdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
parmak kadar kasaya 1000 lira yazmışlar şaka gibi
Aradım sipariş oluşturulduğu için değişiklik yapamıyoruz dediler , aradaki farkı havale üzerinden ödemek istedim ama kabul etmedilerhocam ben olsam geldikten sonra gaming gen tr ile görüşürdüm bu upgrade i yapmakla ilgili. 1200 TL bişe değil o anakart için. ve farkları gerçekten baya var. pci 4.0 argb girişi overclock falan...
zaten o yüzden daha iyi. artık gpular daha güçlü oldukları için boyutları da artıyor. yakında 2 fanlı modeller bile 30cm olacakken gpu desteği 305mm olan bir kasayı almak pek doğru değil.NX291 ile aralarında GPU desteğinden başka fark yok gibi.
Orası öyle. Ama o zamana kadar ne kasalar gelir. Şuan zaten yeni çıkan mid tower kasalar bile full tower gibi geliyor.zaten o yüzden daha iyi. artık gpular daha güçlü oldukları için boyutları da artıyor. yakında 2 fanlı modeller bile 30cm olacakken gpu desteği 305mm olan bir kasayı almak pek doğru değil.
kasada değişti :/ yazık oldu valla. sağlık olsun hocam. eliniz yatkınsa anakartı söküp satın ve b550 alın fiyat farkı buna benzerse.Aradım sipariş oluşturulduğu için değişiklik yapamıyoruz dediler , aradaki farkı havale üzerinden ödemek istedim ama kabul etmediler
O kadar uğraşmama değecek bir fark varmı sizce çünkü OC yapmayacağım ilerde belki zaten direkt anakartı yükseltirimkasada değişti :/ yazık oldu valla. sağlık olsun hocam. eliniz yatkınsa anakartı söküp satın ve b550 alın fiyat farkı buna benzerse.
Hocam rgb vesaire önemsiz hava akışı olarak nasıldır klasik mesh kasalar gibi iyi mi yani. Ben de aldım.kötü kasa ama hazır sistemle geldiği için iş yapar çünkü hazır sistemde parça kalitesinden ziyade f/p önemli ve bunu karşılıyor o sistem