Gurkanpiro
80+ Platinum
zamanım olsa bunada bakacam ama nasıldır rebelx koltuklarRebelx Oyuncu KoltuÄu Basic Turkuaz Renk
Oyuncu Koltukları kategorisindeki Rebelx Oyuncu KoltuÄu Basic Turkuaz Renk ürüne göz atın | KoçtaÅwww.koctas.com.tr
ben bunu düşünüyorum bi ara kctasa gidip bakıcam.
Bence alınabilir fiyatına göre iyi bir koltuk.
yani büyük beklentide olmamak gerek diğerlerine göre yarı fiyatında kullanıma göre yani 3-4 yıl falan kullanırsın sonrasını görür mü bilemiyorum bende ki x prime 4 yıl falan oldu pert şuanzamanım olsa bunada bakacam ama nasıldır rebelx koltuklar
3 4 yıl yetse ıyıdır plastık koltuktan kurtulmak ıstıyorum artıkyani büyük beklentide olmamak gerek diğerlerine göre yarı fiyatında kullanıma göre yani 3-4 yıl falan kullanırsın sonrasını görür mü bilemiyorum bende ki x prime 4 yıl falan oldu pert şuan
maalesef hocam ben alsam guzel bısey alırım babam alıcak butce kısıtlıXprime titan modelini aldım yeni. Bütçe yeter ise göz atın.
30k bır koltuga vermek bıraz akla hızmet degıl sadece plastık koltukdan kurtulmak ıstıyorumdümenden oyuncu koltukları işte bütce varsa hp omen yoksa hepsi aşşaga yukarı aynı oyuncu koltugu sizi bedeninizi sarmalı oturus bozuklugunu yapmamalı aynı zamanda o bedeni sardıgında rahatlıgıyla sizi yormamalı
xdrive ve hawkta kullandım dümenden koltuklar
Fiyat olarak bilemiyorumda ofis sandalyelerine bir bak istersen onlarda rahat oluyor.
karaborsaya düsmüs farkında degildim 30 k oldugunu ben 10 kya almıstım30k bır koltuga vermek bıraz akla hızmet degıl sadece plastık koltukdan kurtulmak ıstıyorum
10 k bıle fazla hocamkaraborsaya düsmüs farkında degildim 30 k oldugunu ben 10 kya almıstım