XR VS 11 arasında kaldım

mrhamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
86
Xr 0 7.750k
11 0 9.5k
Sizce de mi 11 mi farkları nedir fiyat farkını vermeye değer mi 11 için

9000 tl ye 12 mini var 11 yerine 12 mini al xr ile de 12 mini karşılaştırılmaz 12 mini al geç

Xr 0 7.750k
11 0 9.5k
Sizce de mi 11 mi farkları nedir fiyat farkını vermeye değer mi 11 için
2 Yıl 11 kullanmış biri olarak söylüyorum net 11 fakat şuan piyasası gereksiz yüksek. Fakat bütçen varsa 12'ye yönelebilirsin. XR direk ele en başta fotoğrafta gereksiz makyajı var çekimleri epey kötü.

2 Yıl 11 kullanmış biri olarak söylüyorum net 11 fakat şuan piyasası gereksiz yüksek. Fakat bütçen varsa 12'ye yönelebilirsin. XR direk ele en başta fotoğrafta gereksiz makyajı var çekimleri epey kötü.
ne ? umarım dalga geçiyorsundur babamda 11 var bende xr gündüz çekimlerinde çok ufak hdr farkı gece de gece modu farkı dışında fotoğraf ve video da fark yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 mi hocam ayrıca boyu benim için çok önemli 2020 se yi küçük olduğu için elemiştim 12 mini ondan ufak mı
telefon boyutu olarak aynı ama ekran boyutu farklı

ne ? umarım dalga geçiyorsundur babamda 11 var bende xr gündüz çekimlerinde çok ufak hdr farkı gece de gece modu farkı dışında fotoğraf ve video da fark yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefon boyutu olarak aynı ama ekran boyutu farklı
Dalga geçmiyorum XR kamerasında gereksiz makyaj var ve dediğiniz kadar ufak fark yok en başta lensleri farklı :D bilgisayar üzerinden ikisininde çekimlerini inceleyin.

Dalga geçmiyorum XR kamerasında gereksiz makyaj var ve dediğiniz kadar ufak fark yok en başta lensleri farklı :D bilgisayar üzerinden ikisininde çekimlerini inceleyin.
emin ol bir telefon delisi olarak 2 telefonun kamerasını en en en ufak ayrıntıya kadar inceledim Hdr ve gece modu dışında farkları yok birde iphone 11 xr a göre bir tık daha sarı tonlarda çekiyor

12 mini al bence 11 e o kadar para verılmez 2 ay once 128 gb olan versıyonu 6700 tl idi

iphone se 2020 aslında küçük değil benim için ideal boy da sadece görünen ekran çok küçük eski tasarımdan dolayı mart ayında a15 bionic + XR görünümünde SE 3 çıkacak ama son dolar fırlayışından sonra ülkemize getirilme, vergi ne kadar olur diye düşünüyorum tahminim 7K olacak gibi ama a15 için net verilir! Şuan alayım diyor isen 12 mini gayet iyi ve gerçekten büyük hiç küçük değil ele çok güzel oturuyor.

5800'dü XR bu ay ,64 GB model onun için senin söylediğin fiyattan kesinlikle alınmaz Xr.

emin ol bir telefon delisi olarak 2 telefonun kamerasını en en en ufak ayrıntıya kadar inceledim Hdr ve gece modu dışında farkları yok birde iphone 11 xr a göre bir tık daha sarı tonlarda çekiyor
Hocam 1 ocak gibi fiyatlar düşer mi var mı bilgin acaba

Tabii ki 11.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,842
Üyeler
186,250
Son üye
blent
Geri