2 Yıl 11 kullanmış biri olarak söylüyorum net 11 fakat şuan piyasası gereksiz yüksek. Fakat bütçen varsa 12'ye yönelebilirsin. XR direk ele en başta fotoğrafta gereksiz makyajı var çekimleri epey kötü.Xr 0 7.750k
11 0 9.5k
Sizce de mi 11 mi farkları nedir fiyat farkını vermeye değer mi 11 için
ne ? umarım dalga geçiyorsundur babamda 11 var bende xr gündüz çekimlerinde çok ufak hdr farkı gece de gece modu farkı dışında fotoğraf ve video da fark yok.2 Yıl 11 kullanmış biri olarak söylüyorum net 11 fakat şuan piyasası gereksiz yüksek. Fakat bütçen varsa 12'ye yönelebilirsin. XR direk ele en başta fotoğrafta gereksiz makyajı var çekimleri epey kötü.
telefon boyutu olarak aynı ama ekran boyutu farklı0 mi hocam ayrıca boyu benim için çok önemli 2020 se yi küçük olduğu için elemiştim 12 mini ondan ufak mı
Dalga geçmiyorum XR kamerasında gereksiz makyaj var ve dediğiniz kadar ufak fark yok en başta lensleri farklıne ? umarım dalga geçiyorsundur babamda 11 var bende xr gündüz çekimlerinde çok ufak hdr farkı gece de gece modu farkı dışında fotoğraf ve video da fark yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefon boyutu olarak aynı ama ekran boyutu farklı
emin ol bir telefon delisi olarak 2 telefonun kamerasını en en en ufak ayrıntıya kadar inceledim Hdr ve gece modu dışında farkları yok birde iphone 11 xr a göre bir tık daha sarı tonlarda çekiyorDalga geçmiyorum XR kamerasında gereksiz makyaj var ve dediğiniz kadar ufak fark yok en başta lensleri farklıbilgisayar üzerinden ikisininde çekimlerini inceleyin.
Hocam 1 ocak gibi fiyatlar düşer mi var mı bilgin acabaemin ol bir telefon delisi olarak 2 telefonun kamerasını en en en ufak ayrıntıya kadar inceledim Hdr ve gece modu dışında farkları yok birde iphone 11 xr a göre bir tık daha sarı tonlarda çekiyor
fiyatlar düşmez hatta dolar 12 seviyesine yaklaşırsa büyük bir zam daha gelirHocam 1 ocak gibi fiyatlar düşer mi var mı bilgin acaba