Xs max vs xr vs se 2020 vs 11

Xs max vs se2 vs 11 vs xr

• Xs max

Oylar: 8 66.7%
  • Se 2.nesil

Oylar: 1 8.3%
  • Iphone 11

Oylar: 3 25.0%
  • Xr

Oylar: 0 0.0%
  • Xs

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    12

ALP_ER_EN

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
14
Çoklu Konu, Spam
Sizce bunlardan hangisi alinir konuma niye kimse mesaj yazmıyor nolur yazın be cevap yazan herkese çok teşekkürler bu değişimlerimden hangisi alinir

bn büyük ekran sevdiğim için xs max alırdım yd olarak 4.5/5 k bandında bulunuyor

arkadaşım iphone xs in ekranı iphone 11 den daha iyi olduğu için xs almıştı dediğine göre arada da güç olarak çok fark yokmuş.

arkadaşım iphone xs in ekranı iphone 11 den daha iyi olduğu için xs almıştı dediğine göre arada da güç olarak çok fark yokmuş.
Peki xs mi xs max mi ikiside konuda bide cevap yazdigin için tesekurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bn büyük ekran sevdiğim için xs max alırdım yd olarak 4.5/5 k bandında bulunuyor
Evet 4.5 k ye
iğrenç ötesi telefonlar var

2-3 gündür hep aynı konuları açıyorsun yeter artık ya. Herkes konunda Xs max diyor hala konu açıyorsun. Kimseyi dinlemeyeceksen ne soruyorsun? Her foruma girdiğim de bu konuyu görmekten bıktım.

A019F520-CB92-4E02-BB40-BE6105985F9E.png

Xs max en fazla kaç yılına kadar götürür mesala 2024 e kadar gidermi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2-3 gündür hep aynı konuları açıyorsun yeter artık ya. Herkes konunda Xs max diyor hala konu açıyorsun. Kimseyi dinlemeyeceksen ne soruyorsun? Her foruma girdiğim de bu konuyu görmekten bıktım.

Alıntıyı görüntüle
Ozaman bakmazsın kardeşim engelle benj

Bu konuyu uzatmanın bir anlamı yok. iPhone 11 böyle bir dönemde böyle bir fiyata alınmaz. Se 2020’de aynı şekilde. Türkiye’de fiyatının hakkını veren cihazlar değil. Xr’ın artık bir espirisi yok. Xs mi xs max mi diyorsan böyle bir dönemde max tabii ki xs işini görmez.

Bu kadar sık başlık açıp, görmek istemiyorsan engelle demek gibi bir lüksümüz yok onu da ekleyeyim. Bir çok insan fikirlerini beyan etmiş başlıklarına.

Xs Max en mantıklısı bana göre ama iOs 17 desteklenmeyecek o yüzden 11 alırdım ben

Tm hadi by by bir daha donanım arşivinde konu mönü acmam cevap veren vermeyi herkese teşekürler hadi by

Geri