Yabancı dizi önerileri

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
70
Çok az dizi izledim. Vikings i 2sezon izleyip bırakmıştım arkadaşım izle diyor ama şuan izleyesim yok ileride. Cobra kai izlemiştim baya sevmiştim. Twd izlemiştim 9. Sezonda dublaj dan dolayı sarmadı. Teen Wolf izledim onuda 2. Sezonda bıraktım. Game of thrones izledim ve son sezon hariç çok derin bir dizi harbiden. Bana şöyle sağlam hikayesi olan bir dizi önerir misiniz tlou önermeyin oyununu oynadım.

Çok az dizi izledim. Vikings i 2sezon izleyip bırakmıştım arkadaşım izle diyor ama şuan izleyesim yok ileride. Cobra kai izlemiştim baya sevmiştim. Twd izlemiştim 9. Sezonda dublaj dan dolayı sarmadı. Teen Wolf izledim onuda 2. Sezonda bıraktım. Game of thrones izledim ve son sezon hariç çok derin bir dizi harbiden. Bana şöyle sağlam hikayesi olan bir dizi önerir misiniz tlou önermeyin oyununu oynadım.
silo izle acayip beğendim ben.
apple tv de yayınlanıyor dizi yeni bir dizi daha 2 sezon yayınlandı ilk sezon müthiş geçiyor 2. sezon başlarda ağırdan alıyor sonlara doğru oda müthiş oluyor bunun kitabı varmış onuda okuyacagım cidden zevk alarak izlediğim dizilerden biriydi.

juliette nicholsa a ayrı bi sevgim var :D(dizinin içinde çar)

Son düzenleme:
silo izle acayip beğendim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

juliette nicholsa a ayrı bi sevgim var :D(dizinin içinde çar)
Konusu ve türü nedir acaba?

Konusu ve türü nedir acaba?
distopya kıyamet sonrası dünya tarzı ama bu türünün örneği başyapıt cidden izlemelisin.

keşke unutsamda tekrar izlesem :D alzheimerin yararı var işte burada

distopya kıyamet sonrası dünya tarzı ama bu türünün örneği başyapıt cidden izlemelisin.

keşke unutsamda tekrar izlesem :D alzheimerin yararı var işte burada
İzlemeye geçiyorum o zaman. Sağolun umarım sarar. Uzay temalı dizileri filmleri çok severim.

İzlemeye geçiyorum o zaman. Sağolun umarım sarar. Uzay temalı dizileri filmleri çok severim.
uzay temalı değilde saracağına eminim birkaç bölümden sonra tutamayız seni gider kitabınıda alırsın :D

Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos

1748291656053.webp

Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos Sopranos

Alıntıyı görüntüle
hocam konusu nedir izleyebilirim

hocam konusu nedir izleyebilirim
İtalyan kökenli Amerikalı bir mafya ailesinin mensubu Tony Soprano`nun aile babalığından mafya babası olması ve zamanla yaşadığı değişimi anlatıyor.
Godfather , Scarface , Goodfellas gibi bir çok kült başyapıta şapka çıkaran efsane bir dizi, türü içinde en iyi dizi bile diyebiliriz aslında. Kurtlar Vadisi`nin de bol bol etkisi altında kaldığı bir dizi. Türü seviyorsan bayılırsın :D

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu dizinin ilerleyişi nasıl. Olaylar hızlı mı yoksa Breaking Bad ilk sezonu gibi aşırı yavaş mı ilerliyor?

1000018150.webp

İzlediğim diziler arasında tartışmasız ilk üçe girer. Patrick Jane reis'in zekasına, kafa yapısına, sırıtışına dahi hayran kalmamak elde değil. Mentalist kesinlikle herkesin izlemesi gereken bi dizi.

Hocam bu dizinin ilerleyişi nasıl. Olaylar hızlı mı yoksa Breaking Bad ilk sezonu gibi aşırı yavaş mı ilerliyor?

Alıntıyı görüntüle
İzlediğim diziler arasında tartışmasız ilk üçe girer. Patrick Jane reis'in zekasına, kafa yapısına, sırıtışına dahi hayran kalmamak elde değil. Mentalist kesinlikle herkesin izlemesi gereken bi dizi.
Hocam ilerleyişi tam kararında yedire yedire gidiyor TV dizisi olduğu için. 6 Sezon 86 bölüm. Aşırı yavaş değil , hızlı da değil.

Hocam ilerleyişi tam kararında yedire yedire gidiyor TV dizisi olduğu için. 6 Sezon 86 bölüm. Aşırı yavaş değil , hızlı da değil.
Anladım hocam teşekkürler. Vakit bulursam başlayacağım.

Geri