Yabancı dizi önerileri

Dexter, bb, twd, lost, you.

Çok az dizi izledim. Vikings i 2sezon izleyip bırakmıştım arkadaşım izle diyor ama şuan izleyesim yok ileride. Cobra kai izlemiştim baya sevmiştim. Twd izlemiştim 9. Sezonda dublaj dan dolayı sarmadı. Teen Wolf izledim onuda 2. Sezonda bıraktım. Game of thrones izledim ve son sezon hariç çok derin bir dizi harbiden. Bana şöyle sağlam hikayesi olan bir dizi önerir misiniz tlou önermeyin oyununu oynadım.
sons of anarchy izle

Bu tarz konular açmadan önce forumda aratıyor musunuz? Neredeyse 2 günde bir yeni açılan film ya da dizi önerisi konusu buluyorum da.

Çok az dizi izledim. Vikings i 2sezon izleyip bırakmıştım arkadaşım izle diyor ama şuan izleyesim yok ileride. Cobra kai izlemiştim baya sevmiştim. Twd izlemiştim 9. Sezonda dublaj dan dolayı sarmadı. Teen Wolf izledim onuda 2. Sezonda bıraktım. Game of thrones izledim ve son sezon hariç çok derin bir dizi harbiden. Bana şöyle sağlam hikayesi olan bir dizi önerir misiniz tlou önermeyin oyununu oynadım.
Sopranos
Tle Wire
Rome
Boardwalk Empire
Dark
Chernobyl
Bodyguard

sırasıyla breaking bad - better call soul

Hocam bu dizinin ilerleyişi nasıl. Olaylar hızlı mı yoksa Breaking Bad ilk sezonu gibi aşırı yavaş mı ilerliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
İzlediğim diziler arasında tartışmasız ilk üçe girer. Patrick Jane reis'in zekasına, kafa yapısına, sırıtışına dahi hayran kalmamak elde değil. Mentalist kesinlikle herkesin izlemesi gereken bi dizi.
Benim de çok beğendiğim bir dizidir.

Dexter
Sherlock
Suits
Brooklyn Nine-Nine
Lucifer
Reacher

Suan aklima gelen ortalama ile ust seviye arasi Bir kac Tür Yazacam begendini sec

-DEXTER (Polis'siye/Seri Katil)

-The Boys (Super kahramanlarin kotu versiyonu) Not: Cok iyi bir dizi ama ilk 2 sezon'da bagzi bos diyaloglar sikabilir ama ilerdedikce duzeliyor

-How I Met Your Mother (Komedi/Eglence) Not: Yani Cerezlik izlenir Komik sikmaz Ama 9 sezon (20dk bolumler) o yuzden seri izleme ara ara sikildikca izlenir vs.

-MR.Robot (Psikolojik/Hackerl) Not: Bagzen Beynin yanabilir cok ters kose olabilirsin bagzen bos yapiyor felsefe vs. ama Genel olarak cok iyidir buda

-3 Idiots (Komedi/Dram) NOT: Dizi Degil Film Ama Asiri Iyi Zaten izlemeyen yoktur ama yinede bleki izlememissen diuye yazayim dedim

-Sherlock (Gizem/Dedektif vs) NOT : Bildigimiz Sherlock holmes'un dizi versiyonu iste Yani basrol'de iyi dedektifiye vs. seviyorsan izlenir

-Fallout (Kiyamet Sonrasi Bilimkurgu vs.) Not: Yani Ortalarda beni sıktı bu yuzden biraktim ama baya begenilmis belki seni sarar

-Lucifer (Dram/Fantastik) Not: Bir Seytan'nin Yasami gibi dusun ama olaylar vs. var

-Black Mirror (BilimKurgu/Gizem/Dram) Not: Hic Izlemedim Ama iyi duruyor ve begenilen bilinen bir dizi

-The Witcher (Fantastik/Mecara/Aksiyon) Not: Cok iyi Sariyor Sahsen Hic sikmadi beni cok iyiydi

vs...

Son düzenleme:
The Suits kesinlikle öneririm

Geri