bengisubadem
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
the white lotus
sons of anarchy izleÇok az dizi izledim. Vikings i 2sezon izleyip bırakmıştım arkadaşım izle diyor ama şuan izleyesim yok ileride. Cobra kai izlemiştim baya sevmiştim. Twd izlemiştim 9. Sezonda dublaj dan dolayı sarmadı. Teen Wolf izledim onuda 2. Sezonda bıraktım. Game of thrones izledim ve son sezon hariç çok derin bir dizi harbiden. Bana şöyle sağlam hikayesi olan bir dizi önerir misiniz tlou önermeyin oyununu oynadım.
SopranosÇok az dizi izledim. Vikings i 2sezon izleyip bırakmıştım arkadaşım izle diyor ama şuan izleyesim yok ileride. Cobra kai izlemiştim baya sevmiştim. Twd izlemiştim 9. Sezonda dublaj dan dolayı sarmadı. Teen Wolf izledim onuda 2. Sezonda bıraktım. Game of thrones izledim ve son sezon hariç çok derin bir dizi harbiden. Bana şöyle sağlam hikayesi olan bir dizi önerir misiniz tlou önermeyin oyununu oynadım.
Benim de çok beğendiğim bir dizidir.Hocam bu dizinin ilerleyişi nasıl. Olaylar hızlı mı yoksa Breaking Bad ilk sezonu gibi aşırı yavaş mı ilerliyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
İzlediğim diziler arasında tartışmasız ilk üçe girer. Patrick Jane reis'in zekasına, kafa yapısına, sırıtışına dahi hayran kalmamak elde değil. Mentalist kesinlikle herkesin izlemesi gereken bi dizi.