Neler Yeni

Yabancıların 5000 Dolara Topladığı Setup (Doları Birim Olarak Düşününüz)

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Ülkemizde yıllardır sadece beşeri yapı yaparak ve onun dışında sadece sanayi'de ilerleyip diğer işleri boşvererek ülkeyi kendi ailesinin şirketine çevirerek bizim Allah'ımız var diyenlere ithafen yazılmış haklı bir yazı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanayi derken Savunma Sanayi'den bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.
Aynen öyle, sonunda kadar çok haklı bir yazı. Ama konuyu devam ettirmeyeceğim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
  • Beğen
Reaksiyonlar: ygkn

Lowness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Gökbulak
A

Arkadaşın ne demek istediğini anlamadım, anlatabilirmisiniz ? Sadece 5000 TL'ye bir bilgisayar alabilirken, 5000 Dolara adamlar çok çok daha üstünü ve bir de oda yapıyorlar bu konuya değinmek, tartışmak istedim.

Ünlem önceden gelmeliydi. :) Teşekkürler yorumun için.
Bu forumda anlaşılır diye düşünmüştüm dostum bende bu konulardan aşırı şikayetciyim ve artık delirme noktasına geldım şöyle ekleme yapıyım ben bilgisayar mühendisligi öğrencisiyim biliyorsunuz 1 milyon yazılımcı projesi vb başlattılar yazılımı öğrenmek isteyen zaten öğrenir internette açık kaynak her tarafta bulursun ama ben 1 yıldır laptop almak icin bekliyorum fakat daha alamadım :D neden alamadım acaba daha yeni 6k bütce topladım versem değmeyecegini biliyorum ve almıyorum yani biz eleştirmekte aslında cok haklıyız ama böyle yorum gelirse gercekten ağır sövebilirim :)))

• Beğen

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
O yollar olmasa, bu ürünlerin kargoları şehirlerinize ulaşamazdı.
RTX'leri falan alamazdınız, hepinizin evinizde GT 1030'lar falan olurdu, oturur half-life oynardınız.
1030 da yok.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Neyse, direksiyonu videoya doğru tekrar çevirin. Pembiş filmi izlemeye devam edelim.

• Beğen

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Bu forumda anlaşılır diye düşünmüştüm dostum bende bu konulardan aşırı şikayetciyim ve artık delirme noktasına geldım şöyle ekleme yapıyım ben bilgisayar mühendisligi öğrencisiyim biliyorsunuz 1 milyon yazılımcı projesi vb başlattılar yazılımı öğrenmek isteyen zaten öğrenir internette açık kaynak her tarafta bulursun ama ben 1 yıldır laptop almak icin bekliyorum fakat daha alamadım :D neden alamadım acaba daha yeni 6k bütce topladım versem değmeyecegini biliyorum ve almıyorum yani biz eleştirmekte aslında cok haklıyız ama böyle yorum gelirse gercekten ağır sövebilirim :)))
Tabii ki, eleştirmekte oldukça haklıyız. Bu konuyu açarken çok fazla düşündüm sizin ironisini yaptığınız gibi yorumlar gelirse ban yememek için ne yazacağım diye :) Ama yorumlar beni çok mutlu etti. Sizin durumunuza da ayrı üzüldüm. Bende kaç senedir toplamak istediğim bilgisayarı nasip olursa 1 ay içerisinde alacağım. Darısı sizin başınıza.

Neyse, direksiyonu videoya doğru tekrar çevirin. Pembiş filmi izlemeye devam edelim.
Biraz daha setup videosu izleyelim. :)

Lowness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Gökbulak
Tabii ki, eleştirmekte oldukça haklıyız. Bu konuyu açarken çok fazla düşündüm sizin ironisini yaptığınız gibi yorumlar gelirse ban yememek için ne yazacağım diye :) Ama yorumlar beni çok mutlu etti. Sizin durumunuza da ayrı üzüldüm. Bende kaç senedir toplamak istediğim bilgisayarı nasip olursa 1 ay içerisinde alacağım. Darısı sizin başınıza.

Biraz daha setup videosu izleyelim. :)
Çok teşekkür ederim bende yurttan ayrılıp eve çıkıcam ve masaüstü sistem toplayacağım su 2 3 hafta içerisinde sizede hayırlı olsun hayalinize ulaşmanız çok güzel darısı herkesin başına :)))

• Beğen

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Çok teşekkür ederim bende yurttan ayrılıp eve çıkıcam ve masaüstü sistem toplayacağım su 2 3 hafta içerisinde sizede hayırlı olsun hayalinize ulaşmanız çok güzel darısı herkesin başına :)))
Çok teşekkürler, umarım sizde, herkes'de hayalini kurduğu şeyleri en kısa zamanda elde eder.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ah bizimde Vestel Vyzen işlemciler olsaydı Excalibur Cx serisi Ekran Karti olsa Rampage Ram olsaydı Reeder SSD olsaydı Casper Kasası olsaydı Tamamen Türk Yapımı olsaydı o zaman dolar kuru diye fazla umursamazdik Hepimiz Bol performans alırdık ama nerede...

• Beğen

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Ülkemizde yıllardır sadece beşeri yapı yaparak ve onun dışında sadece sanayi'de ilerleyip diğer işleri boşvererek ülkeyi kendi ailesinin şirketine çevirerek bizim Allah'ımız var diyenlere ithafen yazılmış haklı bir yazı.

Sanayi derken Savunma Sanayi'den bahsediyorum yanlış anlaşılmasın.
Hocam bende bazı konularda size katılıyorum,Mesela iş sadece yol yapmak ya da Büyük büyük projeler yapmak değil.Savunma sanyi konusunda maalesef size karşıyım çünkü bu alana yaptığımız yatırımlar devletin ekonomisine göre düştü.Yerli üretim yaptığımız için yavaş yavaş harcadığımız paralarda azaldı.Hatta yurtdışına yavaş yavaş askeri satışları başlattık.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Adamlar orada 1600 dolar a 3600x 2070 super li setup falan diziyo ama biz 1600 e eli yüzü düzgün ekran kartı bulursak seviniyoruz.....

• Beğen
Top Bottom