Neler Yeni

Yabancıların 5000 Dolara Topladığı Setup (Doları Birim Olarak Düşününüz)

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam bende bazı konularda size katılıyorum,Mesela iş sadece yol yapmak ya da Büyük büyük projeler yapmak değil.Savunma sanyi konusunda maalesef size karşıyım çünkü bu alana yaptığımız yatırımlar devletin ekonomisine göre düştü.Yerli üretim yaptığımız için yavaş yavaş harcadığımız paralarda azaldı.Hatta yurtdışına yavaş yavaş askeri satışları başlattık.
ben zaten savunma sanayi yapıldığını düşünüyorum ama sadece savunma sanayi ve yol yapılarak da bir şey olmaz yani.

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Arkadaş teknolojiyi geçin hadi yapamıyoruz yapmak istemiyoruz vs onlara gücümüz yetmiyor diyelim ki bu imkansız bu ülkenin şansı çok büyük kullanılmıyor ülke olarak fakat temel gıda bile pahalı insanın yaşamını devam ettirebilmesi için lazım olan temel gıda bile pahalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ygkn

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Arkadaş teknolojiyi geçin hadi yapamıyoruz yapmak istemiyoruz vs onlara gücümüz yetmiyor diyelim ki bu imkansız bu ülkenin şansı çok büyük kullanılmıyor ülke olarak fakat temel gıda bile pahalı insanın yaşamını devam ettirebilmesi için lazım olan temel gıda bile pahalı.
Aynen öyle, maaleef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,853
Üyeler
163,228
Son üye
oğuz10701
Top Bottom