Neler Yeni

Yağ Oranı düşürmek için karbonhidrat alımı azaltılmalı mı

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Günlük 280küsür karbonhidrat 140 protein 60 70 arası yağ alıyorum
Amacım yağ yakmak ve fitness yapıyorum hazır gıdaları kestim pirinç lapası ve kepekli ekmekten alıyorum tüm karbonhidratı, 280küsür almaya devam ederek yağ yakabilir miyim yoksa azaltmalı mıyım, haftalık 1.5kg kaybediyorum 2600 kalori alıyorum boy 181 kilo 81.5
Bide şekersiz fıstık ezmesi var unutmuşum

Berke Fitness

80+ Bronze
Kalori açığını 400'de tut daha fazla açık verme. Bol bol su iç ve ağırlık antrenmanlarını bol yap. Hangi bölgenden yağ vermek istiyorsan o bölgenin antrenmanını yapıp üzerine 25dk kardiyo yap. Kardiyoyu maximum haftada 3 gün yap. Sağlıksız yağ ve şekeri kes. Şuanki kilonun %1.5'unu hesaplayıp haftada en fazla o kadar kilo vermen lazım. Şuanki kilona göre haftada 1.5 kilo vermen kötü. Kilo kaslardan gider aman ha.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalori açığını 400'de tut daha fazla açık verme. Bol bol su iç ve ağırlık antrenmanlarını bol yap. Hangi bölgenden yağ vermek istiyorsan o bölgenin antrenmanını yapıp üzerine 25dk kardiyo yap. Kardiyoyu maximum haftada 3 gün yap. Sağlıksız yağ ve şekeri kes. Şuanki kilonun %1.5'unu hesaplayıp haftada en fazla o kadar kilo vermen lazım. Şuanki kilona göre haftada 1.5 kilo vermen kötü. Kilo kaslardan gider aman ha.
hocam bugün 200gr kaybetmişim de asıl sorum bu değildi
karbonhidrat alımını azaltmadan yağ yakmak mümkün müdür?
sağlıklı karbonhidrattan bahsediyorum bu arada
hazır gıda vesaire değil

Berke Fitness

80+ Bronze
hocam bugün 200gr kaybetmişim de asıl sorum bu değildi
karbonhidrat alımını azaltmadan yağ yakmak mümkün müdür?
sağlıklı karbonhidrattan bahsediyorum bu arada
hazır gıda vesaire değil
Karbonhidratı tabii ki azaltmalısın sadece idmandan sonra karbonhidratı alabilirsin. 2 gün düşük karbonhidrat 1 gün yüksek karbonhidrat alabilirsin güzel taktiktir

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Yağ yakmakla alakalı şunu söyleyebilirim 1. karbonhidrat azalımı olması gerekir 2.ise vücuduna protein alman gerekir.
Vücut proteini yakmak için yağ harcar. Ayrıca vücudun enerji ihtiyacı önce karbonhidrattan sağlanır yeterli gelmemesi durumunda yağ yakımı olur fakat bunun için protein alman gerekir.

123kral14

80+ Silver
Evet karbonhidrat azaltılmalı
50gramın altına düşürebilirsen manyak olursun ama yunan tanrısı da olursun

Günlük 280küsür karbonhidrat 140 protein 60 70 arası yağ alıyorum
Amacım yağ yakmak ve fitness yapıyorum hazır gıdaları kestim pirinç lapası ve kepekli ekmekten alıyorum tüm karbonhidratı, 280küsür almaya devam ederek yağ yakabilir miyim yoksa azaltmalı mıyım, haftalık 1.5kg kaybediyorum 2600 kalori alıyorum boy 181 kilo 81.5
Bide şekersiz fıstık ezmesi var unutmuşum
Haftada 1.5 kgyi nasıl veriyosunuz hocam

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Nasıl antreman yapıyosun , kaç kalori açık bırakıyosun onları merak ettim haftada 1.5 fazla ve güzel geldi
haftada 5 gün ppl şeklinde oluyor antrenmanlar
400 500 kalori kadar kalori açığı bırakıyordum ve günde sadece 2 öğün tavuk pilav yanında bol yeşillikle verdim
yağ oranını da karşılamak,insülin direncini hoplatmamak için pirinç yerine bulgur pilavı tercih ettim
tavuk göğsünü tavada yağsız ızgara yaptım ve baharatlarla güzelleştirdim böylece bayıp diyeti bırakmaya itmedi beni
herhangi bi suplement,vitamin kullanmadım
aylık kan tahlili sonuçlarım hep neredeyse aynı,güzel oranlarda geliyordu
kolay bi süreç olduğunu söyleyebilirim
bilinçli yaptıktan sonra gayet kolay kilo vermek
kilo vermekten ziyade yağ oranını düşürmek

The Batman

80+ Silver
Benim gibi haftada 5 gün 2 saat ağırlık amacın varsa olur ama agirlk yoksa zarar

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Benim gibi haftada 5 gün 2 saat ağırlık amacın varsa olur ama agirlk yoksa zarar
kardeşim konuda ağırlık çalıştığım yazıyor
bu konu ölü konu lütfen daha fazla mesaj atmayınız
4 aylık konu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,004
Üyeler
168,071
Son üye
GLHF