Kapatılmış Hesap
80+ Bronze
Açlık diyeti kas yapar. Önce ödem söker, sudan sonra protein yakımına geçersiniz.
kas çalış?Sürekli etrafta okumama rağmen doğru dürüst bir şey anlamadım. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.
172cm ile 64 kiloyum. Yağ oranım %19civarı %16-15 e çekmek istiyorum çok belli oluyor rahatsız oluyorum.
I
V
M*ala anlatır gibi anlatırsanız çok daha mutlu olurum.
Kendim denedim hocam herşeye atlamayın bilip bilmedenYa hocam bunlar tamamen hurafe inanmayın artık şunlara yıl olmuş 2021.
Bilip bilmeden konuşma ?Kendim denedim hocam herşeye atlamayın bilip bilmeden
Babam da denedi hatta
Bilip bilmeden konuşma kardeş
İnternette küçük bir aramayla bile bunlara ulaşabilirsiniz ayrıca.Kendim denedim hocam herşeye atlamayın bilip bilmeden
Babam da denedi hatta
Ayrıca bana bilimsel şekilde kanıtlamanızı istiyorum. Bakalım kim bilip bilmeden konuşuyormuş. Bir tane bile kaynak yok buna dairKendim denedim hocam herşeye atlamayın bilip bilmeden
Babam da denedi hatta
Aynen parti kur oy verelim REYİZBilip bilmeden konuşma ?
Hocam 20 kilo vermiş bir insana bunu diyorsunuz. Ayrıca gerçekten bu işleri bilmiyorsunuz. Tartıda kilo vermiş olmanız yağ oranınızı düşürdüğünüzü göstermez. Yok maden suyuna limonmuş da falan feşmanmış da yağ oranı azaltıyormuş. Açın bakın o zaman araştırmalara. Yağ oranı öyle düşürülebilecek bir şey değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternette küçük bir aramayla bile bunlara ulaşabilirsiniz ayrıca.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca bana bilimsel şekilde kanıtlamanızı istiyorum. Bakalım kim bilip bilmeden konuşuyormuş. Bir tane bile kaynak yok buna dair
Bilimsel kanıt bekliyorum ?Aynen parti kur oy verelim REYİZ