Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Karbonhidratı azalt, protein odaklı beslen. Spor yap, kaslarını geliştir.
Hocam siz diyet yapmayacaksınız. Zaten kilonuz düşük. Siz kas kütlenizi arttırıp kilo alacaksınız. Sadece aldığınız kilo kas olacak o kadar. Zaten göbeğinizin olmasının sebebi kas oranınızın düşik olması2-3 ay önce yapıyordum salmıştım sonra yine yapmaya başladım 2-2.5 hafta baya zorladım kendimi de 3-4 gündür yapmıyorum saldım bu aralar.
Kilom düşük te yine de karnımda küçük te olsa göbek var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Su diyeti için demiştim.Sadece su içiyorsun.Hiç vitamin falan almıyorsun.Ayrıca enerji de almadığın için çok yorgun oluyorsun ve baş ağrısı falan oluyor.
Sade soda ya limon suyu sıkSürekli etrafta okumama rağmen doğru dürüst bir şey anlamadım. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.
172cm ile 64 kiloyum. Yağ oranım %19civarı %16-15 e çekmek istiyorum çok belli oluyor rahatsız oluyorum.
I
V
M*ala anlatır gibi anlatırsanız çok daha mutlu olurum.
Ya hocam bunlar tamamen hurafe inanmayın artık şunlara yıl olmuş 2021.Sade soda ya limon suyu sık
Ama bolca bol bol dök
Ve iç
Tavsiyen için sağ olun hocam. Gıdık eritme için ne yapabilirim peki?Hocam siz diyet yapmayacaksınız. Zaten kilonuz düşük. Siz kas kütlenizi arttırıp kilo alacaksınız. Sadece aldığınız kilo kas olacak o kadar. Zaten göbeğinizin olmasının sebebi kas oranınızın düşik olması
172/64 de yine iyi ben (1-2 ay önce ölçtü boyumu şimdi 170 olabilir)168/75 yaşda 14 ama babayiğit bir vücudum var oyüzden fazla kilolu göstermiyorum.Sürekli etrafta okumama rağmen doğru dürüst bir şey anlamadım. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.
172cm ile 64 kiloyum. Yağ oranım %19civarı %16-15 e çekmek istiyorum çok belli oluyor rahatsız oluyorum.
I
V
Hocam siz diyet yapmayacaksınız. Zaten kilonuz düşük. Siz kas kütlenizi arttırıp kilo alacaksınız. Sadece aldığınız kilo kas olacak o kadar. Zaten göbeğinizin olmasının sebebi kas oranınızın düşik olması
Hocam bölgesel şekilde bir yeri eritme diye bir durum yok. Atıyorum karın çalışınca karnınızdaki yağlar erimiyor. Vücut nereden vermek istiyorsa ordan veriyor. Siz kas kütlenizi arttırıp yağ oranınızı düşürdüğünüzde gıdığınızda eriyecektir zamanlaTavsiyen için sağ olun hocam. Gıdık eritme için ne yapabilirim peki?
Evde programlar var onları kullanabilirsiniz. Ancak pek faydalı olmuyorlar (bence). Gözle görülür fark için spor salonuna gitmek şart (şahsi görüşüm)172/64 de yine iyi ben (1-2 ay önce ölçtü boyumu şimdi 170 olabilir)168/75 yaşda 14 ama babayiğit bir vücudum var oyüzden fazla kilolu göstermiyorum.
Kasımı evde nasıl geliştirebilirim
Yaşın kaçSürekli etrafta okumama rağmen doğru dürüst bir şey anlamadım. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.
I
V
İlk hafta 3 4 kilo normal çünkü vücut ödem atıyor. Sonraki haftalarda bu kadar fazla kilo verilmiyor zaten.herkese söyliyeyim yavaş yavaş kilo verin bi haftada 3 -4 kilo falan bi deri bi kemik derler ya öyle olursunuz çok kötü olur
17Yaşın kaç
Gidecek durumda değilim manevi olarak virüs dolayısı ile ve ailem malesef izin vermez. Zaten çokta gerek yok ama kilo vermem lazım kas yapılarımıda biraz güçlendirsem çok iyi olucak çünkü kolumda ve bacağımda kilodan dolayı yırtık oluşuyor biraz yürüyüş yapıyorum hafta içi hergün of yav pandemi öncesi 62kg dim pandemide hızlı bir şekilde kilo aldımHocam bölgesel şekilde bir yeri eritme diye bir durum yok. Atıyorum karın çalışınca karnınızdaki yağlar erimiyor. Vücut nereden vermek istiyorsa ordan veriyor. Siz kas kütlenizi arttırıp yağ oranınızı düşürdüğünüzde gıdığınızda eriyecektir zamanla
Evde programlar var onları kullanabilirsiniz. Ancak pek faydalı olmuyorlar (bence). Gözle görülür fark için spor salonuna gitmek şart (şahsi görüşüm)