Neler Yeni

Yağ oranımı en hızlı nasıl düşürebilirim?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
2-3 ay önce yapıyordum salmıştım sonra yine yapmaya başladım 2-2.5 hafta baya zorladım kendimi de 3-4 gündür yapmıyorum saldım bu aralar.
Kilom düşük te yine de karnımda küçük te olsa göbek var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Su diyeti için demiştim.Sadece su içiyorsun.Hiç vitamin falan almıyorsun.Ayrıca enerji de almadığın için çok yorgun oluyorsun ve baş ağrısı falan oluyor.
Hocam siz diyet yapmayacaksınız. Zaten kilonuz düşük. Siz kas kütlenizi arttırıp kilo alacaksınız. Sadece aldığınız kilo kas olacak o kadar. Zaten göbeğinizin olmasının sebebi kas oranınızın düşik olması

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
Sürekli etrafta okumama rağmen doğru dürüst bir şey anlamadım. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.
172cm ile 64 kiloyum. Yağ oranım %19civarı %16-15 e çekmek istiyorum çok belli oluyor rahatsız oluyorum.
I
V
M*ala anlatır gibi anlatırsanız çok daha mutlu olurum.
Sade soda ya limon suyu sık
Ama bolca bol bol dök
Ve iç

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
herkese söyliyeyim yavaş yavaş kilo verin bi haftada 3 -4 kilo falan bi deri bi kemik derler ya öyle olursunuz çok kötü olur

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca
Hocam siz diyet yapmayacaksınız. Zaten kilonuz düşük. Siz kas kütlenizi arttırıp kilo alacaksınız. Sadece aldığınız kilo kas olacak o kadar. Zaten göbeğinizin olmasının sebebi kas oranınızın düşik olması
Tavsiyen için sağ olun hocam. Gıdık eritme için ne yapabilirim peki?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Sürekli etrafta okumama rağmen doğru dürüst bir şey anlamadım. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.
172cm ile 64 kiloyum. Yağ oranım %19civarı %16-15 e çekmek istiyorum çok belli oluyor rahatsız oluyorum.
I
V
172/64 de yine iyi ben (1-2 ay önce ölçtü boyumu şimdi 170 olabilir)168/75 yaşda 14 :( ama babayiğit bir vücudum var oyüzden fazla kilolu göstermiyorum.

Kasımı evde nasıl geliştirebilirim

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Tavsiyen için sağ olun hocam. Gıdık eritme için ne yapabilirim peki?
Hocam bölgesel şekilde bir yeri eritme diye bir durum yok. Atıyorum karın çalışınca karnınızdaki yağlar erimiyor. Vücut nereden vermek istiyorsa ordan veriyor. Siz kas kütlenizi arttırıp yağ oranınızı düşürdüğünüzde gıdığınızda eriyecektir zamanla

172/64 de yine iyi ben (1-2 ay önce ölçtü boyumu şimdi 170 olabilir)168/75 yaşda 14 :( ama babayiğit bir vücudum var oyüzden fazla kilolu göstermiyorum.

Kasımı evde nasıl geliştirebilirim
Evde programlar var onları kullanabilirsiniz. Ancak pek faydalı olmuyorlar (bence). Gözle görülür fark için spor salonuna gitmek şart (şahsi görüşüm)

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk
I
V
Yaşın kaç :)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
herkese söyliyeyim yavaş yavaş kilo verin bi haftada 3 -4 kilo falan bi deri bi kemik derler ya öyle olursunuz çok kötü olur
İlk hafta 3 4 kilo normal çünkü vücut ödem atıyor. Sonraki haftalarda bu kadar fazla kilo verilmiyor zaten.

VeeqX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ali Karaca

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hocam bölgesel şekilde bir yeri eritme diye bir durum yok. Atıyorum karın çalışınca karnınızdaki yağlar erimiyor. Vücut nereden vermek istiyorsa ordan veriyor. Siz kas kütlenizi arttırıp yağ oranınızı düşürdüğünüzde gıdığınızda eriyecektir zamanla

Evde programlar var onları kullanabilirsiniz. Ancak pek faydalı olmuyorlar (bence). Gözle görülür fark için spor salonuna gitmek şart (şahsi görüşüm)
Gidecek durumda değilim manevi olarak virüs dolayısı ile ve ailem malesef izin vermez. Zaten çokta gerek yok ama kilo vermem lazım kas yapılarımıda biraz güçlendirsem çok iyi olucak çünkü kolumda ve bacağımda kilodan dolayı yırtık oluşuyor biraz yürüyüş yapıyorum hafta içi hergün of yav pandemi öncesi 62kg dim pandemide hızlı bir şekilde kilo aldım :(

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence hızlı kilo vermek doğru değil . Amacın sağlıklı bir şekilde kilo vermek olmalı .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,033
Üyeler
166,139
Son üye
altun08
Top Bottom