Neler Yeni

Yağ yakımına bu şekilde devam etmeli miyim?

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
Metabolizmanız çok hızlı gibi kalori arttırabilirsiniz bence
Önceden 35 kilo verdiğimde metabolizma haliyle aşırı yavaşladı, kilo alırken olması gereken metabolizma hızına gelmiş midir?

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Önceden 35 kilo verdiğimde metabolizma haliyle aşırı yavaşladı, kilo alırken olması gereken metabolizma hızına gelmiş midir?
Valla daha önce hiç metabolizma hızına falan dikkat etmedim ama şeker ve yağdan uzak durup düzenli spor yaparsanız beslenmeden o kadar kısmanıza gerek yok

Qilin

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Enes Gök
Benim vücudum günde 7-8 saat uyku almadığı zaman hoş tepkiler göstermiyor, sende de durum bu şekildeyse arttırmanı öneririm tabi ki herkesin alması gereken uyku farklı ondan dolayı bir şey diyemiyorum. Onun haricinde 80g protein az. "1500 kcal'e ne kadar protein sığdırabilirim ki?" diyebilirsin haklı olarak fakat en azından 100 grama zorlamanı öneririm. Benzer miktarlarda 15 kilodan fazla verdim fakat sonrasında aldığım proteini arttırdım ve kas gelişiminin o zaman başladığını gözlemledim. O 15 kiloyu vermesi diğer 5 kiloyu vermekten daha kısa sürdü fakat bir gelişim yoktu ortada. Sonrasında da değiştirebilirsin programını tabi. Besin ve program önerileri için https://www.eatthismuch.com/ 'u kullanabilirsin. Muhteşem bir araç. Ve öğrendiğim bir şey varsa o da sürdürülebilirliği. 40 dakika kardiyo benim için dayanması imkansız olduğundan dolayı kickboks yapıyorum, eğer sürdürülebilir bir şey gibi gelmiyorsa başka bir şekilde çözebilirsin kardiyo olayını. Yüzme, boks, bisiklet gezileri, yürüyüşler vs.
Metabolizmanız çok hızlı gibi kalori arttırabilirsiniz bence
Hocam makarna yerken dikkat ettim,ankara makarnanın arkasındaki değerlere göre hesaplardan 2500kcal almış oluyorum ama normal makarna olarak yazdım. Evde sadece ben olduğum için normalde tavuk haşladım ama kokusu çok kötüydü dökmek zorunda kaldım. Normal makarnanın kcalını alsam 1600kcql yapıyor. Hangisini kalori olraka yazmalıyım? Kalori hesabı yaparken şu marka yemek şu kadar kalori var diye hesaplamam gerekli mi yoksa makarna zaten diye mi hesaplayın? Gün içinde 350ml süt 2 yumurta ve 500g makarna yedim, bunları nasıl hedaplamalıyım?6 kg yağ yakmışım yine eski düzene dönmek istemiyorum. Günde 30gr şeker falan alıyorum ekmek vs yemiyorum meyve ve toz şeker gibi şeyler de yok hazır gıdalar abur cubur lar da yok.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Hocam makarna yerken dikkat ettim,ankara makarnanın arkasındaki değerlere göre hesaplardan 2500kcal almış oluyorum ama normal makarna olarak yazdım. Evde sadece ben olduğum için normalde tavuk haşladım ama kokusu çok kötüydü dökmek zorunda kaldım. Normal makarnanın kcalını alsam 1600kcql yapıyor. Hangisini kalori olraka yazmalıyım? Kalori hesabı yaparken şu marka yemek şu kadar kalori var diye hesaplamam gerekli mi yoksa makarna zaten diye mi hesaplayın? Gün içinde 350ml süt 2 yumurta ve 500g makarna yedim, bunları nasıl hedaplamalıyım?6 kg yağ yakmışım yine eski düzene dönmek istemiyorum. Günde 30gr şeker falan alıyorum ekmek vs yemiyorum meyve ve toz şeker gibi şeyler de yok hazır gıdalar abur cubur lar da yok.
kusura bakmayın uzun sürede bir girmeye zamanım oluyor foruma. Hesap yaparken direk makarna değil, makarna paketinin üstünde yazan kcala göre hesap yapın. Yumurtayı falan hesaplarken internete "bir yumurta kaç kalori" yazarsanız ortalama değeri çıkar zaten ona göre hesaplayabilirsiniz. Onun dışında direk mobile app var aldığınız tüm yağ, şeker, protein vs. gösteriyor. Adının fatsecret olması lazım onu da kullanabilirsiniz. Ayrıca günlük 30 gr şeker çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,317
Üyeler
162,670
Son üye
pinow
Top Bottom