Z ZODIAC_ 80+ Silver Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 2,020 Dahası Reaksiyon skoru 916 İsim Semi kaan Çakır 10 Ekim 2024 #14 asil , yitik , kaos , yağmacı vs vs hepsini uzun zamandır deneyimliyorum. asil ve yitik benim gerisi arkadaşlardan alıyorum. emin ol hiçbiri asil etmiyor.
asil , yitik , kaos , yağmacı vs vs hepsini uzun zamandır deneyimliyorum. asil ve yitik benim gerisi arkadaşlardan alıyorum. emin ol hiçbiri asil etmiyor.
XEKO 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 677 Dahası Reaksiyon skoru 105 İsim YONDAİME 10 Ekim 2024 #15 TobbyGreande yazmış: Yağmacı mı daha hissiyatlıdır güzeldir Asil vandal mı? Devamı için tıklayın... yatırma bende çok yatırdım ama pişman oldum bişey olmaz diyeceksin büyük ihtimal ama pişman olursun ilerde
TobbyGreande yazmış: Yağmacı mı daha hissiyatlıdır güzeldir Asil vandal mı? Devamı için tıklayın... yatırma bende çok yatırdım ama pişman oldum bişey olmaz diyeceksin büyük ihtimal ama pişman olursun ilerde
T taha123 80+ Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 98 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim taha eren cvs 10 Ekim 2024 #16 Yağmacı daha erkeksi agresif asil sesi daha iyi spreyi daha güzel