Neler Yeni

Yağmur Yağarken Oyun Oynarsam Bir Sıkıntı Olur mu?

Ne yapmalıyım sizce?

• Pc ni riske atma git filmini izle telefondan

• Oyna bir sorun olmaz kesinlikle

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

CemSultan01

80+ Bronze
Yağmur yağarken halı sahada futbol oynamıştım hayatımda en çok zevk aldığım anlardan bir tanesidir.
Aklıma geldi nedensizce.
Yağmur yağarken Halı saha gibisi yok olm. Üstüm fln sırılsıklam olmuştu ayakkabımin içi bile dolu su olmuştu. Ama o koku o anda topun ayağına gelmesi oynamak fln müthişti ama daha iyileri var
Mesaj otomatik birleştirildi:

çiğköfteyi sar dürüm yap telefondan kurtlar vadisini aç bitincede pcde bi rek at
Olm dışarda şimşekler çakıyor birden güneş açıyor şimdi yine yağmur bardaktan boşalircasina yağıyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,980
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Yağmur yağarken Halı saha gibisi yok olm. Üstüm fln sırılsıklam olmuştu ayakkabımin içi bile dolu su olmuştu. Ama o koku o anda topun ayağına gelmesi oynamak fln müthişti ama daha iyileri var

Olm dışarda şimşekler çakıyor birden güneş açıyor şimdi yine yağmur bardaktan boşalircasina yağıyor
la tamam telfondan kurtlar vadisi izle bide dürüm göm daha ne istiyon dışarı çıkıp ıslanmak mı

CemSultan01

80+ Bronze

OnurCiftci26

80+ Bronze
İzmir'de şuan yağmur yağıyor. Pc yi açmaya korkuyorum. Sizce açim mi? Yoksa sakince gidip çiğ köftemi yiyip filmimi mi izlim?
Yağmur değil de hava şimşekli ise modemi, bilgisayarı ve diğer önemli aletlerin fişini çekiyorum. Önceden bi' şimşek düşmüştü modemi yakmıştı ondan dolayı hep çekerim fişleri.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bilgisayarı açıp oyun oynamak sıkıntı yaratabilir.
Başıma gelmişti.
Dışarıda yağmur yağıyordu.
Yakın olmayan bir yere şimşek çarptığı an kafamın arka kısmında dayanılmaz bir sıcaklık hissettim.
Kafamı gidip soğuk su ile yıkadım,2-3 saate geçmedi.

buroxit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
Terkedilmiş İsmetpaşa Mah. Bayrampaşa / İstanbul
İsim
Bahtiyar Sözkesen
Instagram
instagram.com/profiles/buroxit
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199031367267
ikiside mükemmel seçenekler kararsız kaldım.

Juiclair0

80+ Silver
İzmir'de şuan yağmur yağıyor. Pc yi açmaya korkuyorum. Sizce açim mi? Yoksa sakince gidip çiğ köftemi yiyip filmimi mi izlim?
Ben online gta 5 oynarken evime yıldırım düşmüştü her şey yanmıştı önermem :Dd

mağarada yaşıyorsan veya evsizsen dikkat et ıslanmasın haricinde bir sorun olmaz
aynen knk sorun olmaz

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Her zaman %0.1 bile olsa risk olur. Yağmur yağarken yıldırım düşecek belki. Normal zamanda akım problemi olabilir. Kesinlikle bir şey olmaz diyemez kimse. Haziran ayında yıldırım düştü. Bilgisayara bir şey olmadı. Televizyon yandı. Tamamen nasip.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş

aynen knk sorun olmaz
geçmiş olsun.

CemSultan01

80+ Bronze
Her zaman %0.1 bile olsa risk olur. Yağmur yağarken yıldırım düşecek belki. Normal zamanda akım problemi olabilir. Kesinlikle bir şey olmaz diyemez kimse. Haziran ayında yıldırım düştü. Bilgisayara bir şey olmadı. Televizyon yandı. Tamamen nasip.
İşte bende o yüzden tereddütte kaldım. Bu risk alma şeyi değil ki oynamayadabilirim. O yüzden ben riske atmam mantıksız

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yağmurda sıkıntı yokta böyle şimşekli yağmursa kapatmanı öneririm bizim buraya şimşek çaktı Allahtan bilgisayarın fişini çektim ama modemim yandı

Atyxah

80+ Silver

aynen knk sorun olmaz
kafana da düşebilme ihtimali var o zaman yağmur yağınca sığınağa in aaa dur bir dakika oraya da düşenilir o zaman bulutların üstüne çık

kanka saçmalama istersen

Top Bottom