NespaY
80+ Silver
Rekabetçi demek istiyor, rank maçı yani.Rek ne?
Rekabetçi demek istiyor, rank maçı yani.Rek ne?
Yağmur yağarken Halı saha gibisi yok olm. Üstüm fln sırılsıklam olmuştu ayakkabımin içi bile dolu su olmuştu. Ama o koku o anda topun ayağına gelmesi oynamak fln müthişti ama daha iyileri varYağmur yağarken halı sahada futbol oynamıştım hayatımda en çok zevk aldığım anlardan bir tanesidir.
Aklıma geldi nedensizce.
Olm dışarda şimşekler çakıyor birden güneş açıyor şimdi yine yağmur bardaktan boşalircasina yağıyorçiğköfteyi sar dürüm yap telefondan kurtlar vadisini aç bitincede pcde bi rek at
la tamam telfondan kurtlar vadisi izle bide dürüm göm daha ne istiyon dışarı çıkıp ıslanmak mıYağmur yağarken Halı saha gibisi yok olm. Üstüm fln sırılsıklam olmuştu ayakkabımin içi bile dolu su olmuştu. Ama o koku o anda topun ayağına gelmesi oynamak fln müthişti ama daha iyileri var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olm dışarda şimşekler çakıyor birden güneş açıyor şimdi yine yağmur bardaktan boşalircasina yağıyor
E-evet. Xd şaka maka daha az önce banyo yaptim yoksa yapardımla tamam telfondan kurtlar vadisi izle bide dürüm göm daha ne istiyon dışarı çıkıp ıslanmak mı
Yağmur değil de hava şimşekli ise modemi, bilgisayarı ve diğer önemli aletlerin fişini çekiyorum. Önceden bi' şimşek düşmüştü modemi yakmıştı ondan dolayı hep çekerim fişleri.İzmir'de şuan yağmur yağıyor. Pc yi açmaya korkuyorum. Sizce açim mi? Yoksa sakince gidip çiğ köftemi yiyip filmimi mi izlim?
Ben online gta 5 oynarken evime yıldırım düşmüştü her şey yanmıştı önermemİzmir'de şuan yağmur yağıyor. Pc yi açmaya korkuyorum. Sizce açim mi? Yoksa sakince gidip çiğ köftemi yiyip filmimi mi izlim?
aynen knk sorun olmazmağarada yaşıyorsan veya evsizsen dikkat et ıslanmasın haricinde bir sorun olmaz
geçmiş olsun.Ben online gta 5 oynarken evime yıldırım düşmüştü her şey yanmıştı önermemd
Öneri - evime yıldırım düştü monitörüm yandı
monitör almıştım 2500tlye ilk taksitini ödemeden evimin bahçesine yıldırım düştü ve monitörüm yandı açılmıyordu aldığım yeri aradım başka bir yere yönlendirdi, orayla konuştum biz bir şey yapamayız doğal afet dediler. Zar zor aldığım monitör 1. haftasında yanmıştı bir şey yapamam dediler bende 1...forum.donanimarsivi.com
aynen knk sorun olmaz
monitör almıştım 2500tlye ilk taksitini ödemeden evimin bahçesine yıldırım düştü ve monitörüm yandı açılmıyordu aldığım yeri aradım başka bir yere yönlendirdi, orayla konuştum biz bir şey yapamayız doğal afet dediler. Zar zor aldığım monitör 1. haftasında yanmıştı bir şey yapamam dediler bende 1...forum.donanimarsivi.com
İşte bende o yüzden tereddütte kaldım. Bu risk alma şeyi değil ki oynamayadabilirim. O yüzden ben riske atmam mantıksızHer zaman %0.1 bile olsa risk olur. Yağmur yağarken yıldırım düşecek belki. Normal zamanda akım problemi olabilir. Kesinlikle bir şey olmaz diyemez kimse. Haziran ayında yıldırım düştü. Bilgisayara bir şey olmadı. Televizyon yandı. Tamamen nasip.
kafana da düşebilme ihtimali var o zaman yağmur yağınca sığınağa in aaa dur bir dakika oraya da düşenilir o zaman bulutların üstüne çıkBen online gta 5 oynarken evime yıldırım düşmüştü her şey yanmıştı önermemd
aynen knk sorun olmaz