kskHarbi olm. Sıcaktan bunalmiştik iyi ki geldi ama kanka harbi harbi güzel yağıyor. Sen neresinde oturuyon İzmir'in ben ksk civarı
kskHarbi olm. Sıcaktan bunalmiştik iyi ki geldi ama kanka harbi harbi güzel yağıyor. Sen neresinde oturuyon İzmir'in ben ksk civarı
Hocam ben rtx 2060 geldi diye furmakr occt falan yaptım 45 dk toplam3 test dedim forza horizon 4 te test edeyim tam oyuna girdim optimize ederken elektrik kesildi bişey olur mubir şey olacağını sanmama hocam
Bende İzmir'deyim hocam elektrik gitti burda pc de test yaparken inşallah bişey olmaz siz neresindesinizHarbi olm. Sıcaktan bunalmiştik iyi ki geldi ama kanka harbi harbi güzel yağıyor. Sen neresinde oturuyon İzmir'in ben ksk civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok yav o halı değil. Evdeki hali fln değil. Nasıl anlatılır ki? Bilmiyorum![]()
Dedim ya kskHocam ben rtx 2060 geldi diye furmakr occt falan yaptım 45 dk toplam3 test dedim forza horizon 4 te test edeyim tam oyuna girdim optimize ederken elektrik kesildi bişey olur mu
Bende İzmir'deyim hocam elektrik gitti burda pc de test yaparken inşallah bişey olmaz siz neresindesiniz
Oyyy. Ksk ortaokulunda fln okudun mu?
hocam ben bilgisayarlla oyun oynarken yanda ağaca yıldırım düştü hala pc sağlamHocam ben rtx 2060 geldi diye furmakr occt falan yaptım 45 dk toplam3 test dedim forza horizon 4 te test edeyim tam oyuna girdim optimize ederken elektrik kesildi bişey olur mu
Bende İzmir'deyim hocam elektrik gitti burda pc de test yaparken inşallah bişey olmaz siz neresindesiniz
Bayraklı knk benDedim ya ksksen?
Sıkıntı olmaz heralde o zmaahocam ben bilgisayarlla oyun oynarken yanda ağaca yıldırım düştü hala pc sağlam
Kendime 4 dürüm yaptım. 4 unude yedim karnım ağrıyor ama.Lan canım çiğköfte çekti gidip alim
Knk sırf pc oynadığın için olmaz ama evin elektrik hattına yakın bir yerde yıldırım düşerse tüm aletler yanar. İyi oyunlarİzmir'de şuan yağmur yağıyor. Pc yi açmaya korkuyorum. Sizce açim mi? Yoksa sakince gidip çiğ köftemi yiyip filmimi mi izlim?
Şimşekli yağmur var bu arada
O film bana o kadar uzun geldi ki. Dört parça da bitirdim. Öneri olarak Er Ryan'ı Kurtarmak'ta izleyebilirsiniz.Schindler'in Listesi (