Yakın Arkadaşım yok !

Arkadaşlar neden yakın arkadaşım yok mahalle arkadaşlarım var sadece okadar lise arkadaşlarımla mahalle arkadaşları kadar muhabbet sarmıyor mahalle arkadaşlarımla nerdeyse haftada bir felan konuşuyoruz eski günleri yad ediyoruz arada sırada mahallede dolaşıyoruz ama bir zaman sonra sıkılıyorum nasıl arkadaş edinebilirim.
Benim de yok merak etme 3 yıldır arkadaşsız takılıyorum böyle forum sitelerinde oyunlarda arkadaş bulmaya çalışıyorum. Bir süre sonra insan kendinin arkadaşı oluyor bu da bir şey . Çok da üzülme zamanı gelirse olur arkadaşın. Kitap okumaya başla biraz da olsun iyi hissedersin.

evet çıkmadı malesef tek yakın arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarım
Post automatically merged:

haklısın aslında en yakın arkadaşım ablam benim

evet anaokulundan beri arkadaşım
daha ne istiyorsun birde ablan sana destek çıkıyorsa tadından yenmez ablana yanlış yapmamaya kırmamaya sahip çıkmaya bak emin ol çoğu arkadaş çevresinden daha mutlu bir ilişkiniz olur .

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Arkadaşlar neden yakın arkadaşım yok mahalle arkadaşlarım var sadece okadar lise arkadaşlarımla mahalle arkadaşları kadar muhabbet sarmıyor mahalle arkadaşlarımla nerdeyse haftada bir felan konuşuyoruz eski günleri yad ediyoruz arada sırada mahallede dolaşıyoruz ama bir zaman sonra sıkılıyorum nasıl arkadaş edinebilirim.
En çok konuştuğun arkadaşından başka kimseyle konuşma hocam diğerleri değer bilmiyor

daha ne istiyorsun birde ablan sana destek çıkıyorsa tadından yenmez ablana yanlış yapmamaya kırmamaya sahip çıkmaya bak emin ol çoğu arkadaş çevresinden daha mutlu bir ilişkiniz olur .
aynen dolaşıyoruz ablamla baya en yakın arkadaşım şuanlık o

En çok konuştuğun arkadaşından başka kimseyle konuşma hocam diğerleri değer bilmiyor
kanka çok birisi ile samimi olunca soguyor insan

benim bir sürü arkadaşım var ama hepsini toplasan 2 tane dostum kadar etmiyor. Arkadaşların az ve öz olsun, menfaat için arkadaşlıklar kurma! Çok şükür arada 2 tane dostumla konuşuyorum bu bana yeter, hatta bir ara telefonum kırılmıştı 1 ay kadar birbirimizle konuşmamıştık. Tekrar birbirimize ulaştıgımızda hiç bir şey olmamış gibi aynı samimiyet ile dostluğumuza devam ettik

Geri