Yakın Zamanda Diş Teli Taktıranlar Bakabilir mi?

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,245
Dostlar üst dişlerim yamuk olduğu için diş teli taktıracağım 1 ay sonra doktora görüneceğim ama fiyatları merak ediyorum sadece üst dişlere taktırarak ne kadar tutuyor bu konuda bilginiz var mı özelde ve devlette farketmez ama eğer çok çok pahalı olmazsa özelde yaptırırım.

Dostlar üst dişlerim yamuk olduğu için diş teli taktıracağım 1 ay sonra doktora görüneceğim ama fiyatları merak ediyorum sadece üst dişlere taktırarak ne kadar tutuyor bu konuda bilginiz var mı özelde ve devlette farketmez ama eğer çok çok pahalı olmazsa özelde yaptırırım.
Hocam yaşadığınız yere göre ve devlet özel fark ettiriyor.
Ben özelde yaptırdım ve 2000 dolar gibi full tedavi almıştık.
Sizin için farklı fiyat verebilirler eğer sadece üste takılıcaksa.

Fiyatlar özelde 8-10k arasında değişiyor diye biliyorum. Ben bile 4 yıl önce 6k'ya taktırmıştım.Ayrıca dişlerini devletde yaptırma ilgilenmiyorlar tabi durumuna göre değişir ailen ve senin kararın.Sadece üst olduğu için fiyatda indirim olur mu bilmem.

Özelde 5-8 arası değişiyor

O senin diş durumuna göre değişir. Özele gideceksen şehrindeki en iyi doktora gitmeni öneririm

Ayrıca burda rehberim var ordan daha ayrıntılı okuyabilirsiniz

Hocam yaşadığınız yere göre ve devlet özel fark ettiriyor.
Ben özelde yaptırdım ve 2000 dolar gibi full tedavi almıştık.
Sizin için farklı fiyat verebilirler eğer sadece üste takılıcaksa.
2000 dolar mı o.O
Hocam çok pahalı değil mı özelde dolar bazında mı alıyorlar sadece
Ve sormak istediğim hocam taksit olayı nasıl işliyor taksitle ödeyebiliyor muyuz yoksa peşin mi olmak zorunda

4.5-5K ya yapan yerlerde 10K ya yapan yerlerde var.
Ben 9K ya yaptırmıştım 3 yıl önce.

2000 dolar mı o_O
Hocam çok pahalı değil mı özelde dolar bazında mı alıyorlar sadece
Ve sormak istediğim hocam taksit olayı nasıl işliyor taksitle ödeyebiliyor muyuz yoksa peşin mi olmak zorunda
Hocam dediğim gibi bende çene kayıklığı vardı ve 18 aylık bir tedaviydi.
Sizin tedavi sürenizi bilmem fakat daha basit bir tedaviye benziyor.
Taksit yapıyorlar merak etmeyin.
Her özelde dolar bazından almayabiliyor.

Hocam dediğim gibi bende çene kayıklığı vardı ve 18 aylık bir tedaviydi.
Sizin tedavi sürenizi bilmem fakat daha basit bir tedaviye benziyor.
Taksit yapıyorlar merak etmeyin.
Her özelde dolar bazından almayabiliyor.
Çene tedavini ameliyat ile mi yoksa tel ile mi yaptırdın?

ben alt üst 2 yıl önce 6.5 K ya taktırmıştım , Devlet yardımı alabiliyorsun 1000 lira falandı sanırım ama tedavinin başında ortasında ve sonunda veriyorlar yani direk nakit 1000 lira vermiyorlar ve çok uğraştırıylar biz uğraşmak istemediğimiz için devlet yardımı almamaştık

Geri