Yakınıma mesaj üzerinden link geldi

imosystem

80+
Reaksiyon skoru
0
bi yakınıma iphone imassage üzerinden bi link gelmiş fakat kendi hocasından doğal olarakta korkmuş ve bana söyledi bir şey olur mu diye bende size soruyorum bu iphone lara phishing falan bulaşabiliyor mu açıklarsnız sevinirim

bu da ss
1753306295106.webp

Tıklamasın ekran görüntüsü atmasını istesin dolandırıcıdır hesabı çalınmıştır veya hocasına whatsapp üzerinden ulaşıp sorsun arkadaslar bunlar bilinen şeyler yapmayın gözünüzü seveyim

bi yakınıma iphone imassage üzerinden bi link gelmiş fakat kendi hocasından doğal olarakta korkmuş ve bana söyledi bir şey olur mu diye bende size soruyorum bu iphone lara phishing falan bulaşabiliyor mu açıklarsnız sevinirim

bu da ss
Alıntıyı görüntüle
hesabı çalınmıştır yüksek ihtimalle zaten linkten anlaşılıyor.

Mesajı silsin biri oltalamaya çalışıyor. iMessage üzerinden olduğuna göre büyük ihtimalle kendisini tanıyan biri. Genel bir dolandırıcı değil.

Tıklamasın ekran görüntüsü atmasını istesin dolandırıcıdır hesabı çalınmıştır veya hocasına whatsapp üzerinden ulaşıp sorsun arkadaslar bunlar bilinen şeyler yapmayın gözünüzü seveyim
bende özellikle o hocanı gözüm tutmadı ondan gelen linklere basma dedim ama anlık bilinmezlikle tıklamış bu link tüm okula gitmiş bu arada tek sevgilime değil bende sanal makineden linke bastım ama açılmadı

Geri