Aslında bir kaç parçayı aldım kendim toplıcaktım ama vazgeçtim hazır sistemler daha uygun gibi geldi eğer çıkarsa.Dolar artmasında o parayla güzel sistem alırsın
Kampanya olursa daha iyi oluyor evetAslında bir kaç parçayı aldım kendim toplıcaktım ama vazgeçtim hazır sistemler daha uygun gibi geldi eğer çıkarsa.
İnşallah, zaten dediğiniz gibi bu aralar birçok youtuber sistem yaptı ve bir çok ekran kartı indirime girdi inşallah daha devam eder.Dolar böyle kalırsa her gün sistem gelir.
Dolar konusunda sanmıyorum hocam değerler 1 ay öncesiyle bile tutmuyor.Dolar böyle kalırsa her gün sistem gelir.
Bizim ülkenin parası coin gibi yarın sabah belki çakılır dolar 20₺ olur .Dolar konusunda sanmıyorum hocam değerler 1 ay öncesiyle bile tutmuyor.
Yalnız 16-17'den dolar alanlar bile zararını neredeyse çıkarttı ya çok şaşırtıcı. Bana göre coin almaktansa dolar daha mantıklı.Bizim ülkenin parası coin gibi yarın sabah belki çakılır dolar 20₺ olur .
Malesef dolar gördüğü yeri unutmuyor. Ne yapıyor ediyor rekorunu tazeliyor .Yalnız 16-17'den dolar alanlar bile zararını neredeyse çıkarttı ya çok şaşırtıcı. Bana göre coin almaktansa dolar daha mantıklı.
Hocam en azından yaz sezonu geliyor falan Eylül'e kadar 16.5 17'yi geçmezse ancak orta düzeyde bir sistem toplayabiliyoruz. O da yakınların desteği ile.Malesef dolar gördüğü yeri unutmuyor. Ne yapıyor ediyor rekorunu tazeliyor .