- Reaksiyon skoru
- 753
Hocam fotoğrafı varmı yalama olan vidanınBilen yokmu
Akşam atayımHocam fotoğrafı varmı yalama olan vidanın
Hocam fotoğrafı varmı yalama olan vidanın
Çıkarır muhtemelen hocam küçük pense varsa evde onunla döndürmeyi deneyinAkşam atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akşam lastik ve balon dışında penseyide denerim olmazsaÇıkarır muhtemelen hocam küçük pense varsa evde onunla döndürmeyi deneyin
Hocam arayın Asus u olayı anlatın çıkarırlar garantideAkşam lastik ve balon dışında penseyide denerim olmazsa
Garantiye felan yollasam cıkarırlarmı
Ücret talep ederlermi bilmiyorum ama my asus online chatten sorunHocam arayın Asus u olayı anlatın çıkarırlar garantide
Vatandan aldım onlarıda aramayı denerimHocam arayın Asus u olayı anlatın çıkarırlar garantide
garanti sen mudale ettin diye elllemez o vida çıkar kalın diş yıldız uç tak sogtucu parcasını hafif yukarı kastır döner oAkşam lastik ve balon dışında penseyide denerim olmazsa
Garantiye felan yollasam cıkarırlarmı
Hocam vatanla uğraşma ilgilenmiyorlar genelde direk Asus u arayınVatandan aldım onlarıda aramayı denerim
Ücret almaları problem değil çıkarsınlar yeter üstteki değil altakigaranti sen mudale ettin diye elllemez o vida çıkar kalın diş yıldız uç tak sogtucu parcasını hafif yukarı kastır döner o
Vatanın müşteri hizmetleri saati geçmiş zaten asusu arıyorum şimdiHocam vatanla uğraşma ilgilenmiyorlar genelde direk Asus u arayın
alltakide sogutucu parçası dostum siyah olan degilmiÜcret almaları problem değil çıkarsınlar yeter üstteki değil altaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatanın müşteri hizmetleri saati geçmiş zaten asusu arıyorum şimdi