Yalama olmuş vidayı bu çıkarır mı

Asusda kapalı pazartesi ararım aramaya gerek kalmaz ins
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alltakide sogutucu parçası dostum siyah olan degilmi
Evet onun çıkması lazım ustede aynısı vardı soktum yenisini taktım

Vatanla konuştum getirin yardımcı oluruz dediler
Asusla pazartesi konuşup duruma göre vatana vericem

Tornacıda yapar matkap salıpta anakart bozulur mu bilemem banada oldu ona benzer a620 m k kart anakart yükselti civatası ve normal civata arasında kaldı sıkışmış çıkmıyordu pense vesaire ile zar zor çıkardık kasayı saçıyla beraber param parça ettim çıkarırken :D

Tornacıda yapar matkap salıpta anakart bozulur mu bilemem banada oldu ona benzer a620 m k kart anakart yükselti civatası ve normal civata arasında kaldı sıkışmış çıkmıyordu pense vesaire ile zar zor çıkardık kasayı saçıyla beraber param parça ettim çıkarırken :D
Tornacı yerine yetkili servis daha iyi gibi

Tornacı yerine yetkili servis daha iyi gibi
elbette vatan git götür baksınlar direk olmazsa garantiye gönder :D bekle 1 aya yakın belki onlarda çıkaramaz yenisini gönderirler bedavaya yenisini alırsın :D

elbette vatan git götür baksınlar direk olmazsa garantiye gönder :D bekle 1 aya yakın belki onlarda çıkaramaz yenisini gönderirler bedavaya yenisini alırsın :D
15 gün dedi beklerim sıkıntı değil işlemciyi de yolladım incehesaba

Zımpara balon lastik bulaşık süngeri denedim olmadı

dramel ile düz bir şekilde kazıyıp düz tornavida ile çıkar olmaz ise içini dramel ile kazıyıp lehim tutacak şekilde ayarlarsın ardından hurda bir tornavidaya vidayı lehimleyip çıkarabilirsin
Dramel ve lehim yok servise yollayıp parasını versem daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,239
Üyeler
186,311
Son üye
Beratxc
Geri