Neler Yeni

Yalnızca işlemci fanı dönüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Arkadaşlar,

Pc power tuşuna bastığım zaman yalnızca işlemci fanı ve power supply fanı dönüyor ekrana görüntü gelmiyor. Sorun ekran kartı olabilir düşüncesi ile garantiye yolladım ekran kartında problem olmadığı görüldü. Pc yi yeni topladım fakat kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül yardımcı olabilir misin ?

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
Arkadaşlar,

Pc power tuşuna bastığım zaman yalnızca işlemci fanı ve power supply fanı dönüyor ekrana görüntü gelmiyor. Sorun ekran kartı olabilir düşüncesi ile garantiye yolladım ekran kartında problem olmadığı görüldü. Pc yi yeni topladım fakat kullanamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

onun bi programı var ondan olabilir yt ye bak nasıl yapıldığını söylüyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne programı hocam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Öncelikle Güç bağlantılarının doğru olduğuna emin olun. Görüntüde gelmiyor ise RAM söküp takın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Komple her şeyi söküp takıp tekrar denedim sorunu bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hebele hürlr
hdmi ya da displayı ekran kartı yerine değil de ana karta takarsanız görüntü gelmez ekran kartına takılı ise ram yuvası veya ram bozulmuş olabilir.
bu arada kasa fanı da mı dönmüyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
İlk defa pc toplamiyorum. Ekran kartı güç bağlantıları takılı hdmi girişi ekran kartına bağlı. Egzos fanı da dönmüyor ama işlemci ile power supply fanı dönüyor ilk defa böyle bi şeyle karşı karşıya kaldım

Fireman37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Kadir Tuna Karasu
İlk defa pc toplamiyorum. Ekran kartı güç bağlantıları takılı hdmi girişi ekran kartına bağlı. Egzos fanı da dönmüyor ama işlemci ile power supply fanı dönüyor ilk defa böyle bi şeyle karşı karşıya kaldım
Güç yetmiyor olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Dostum bu durumda power supply fanı dönmemesi lazım bildiğim kadarıyla geriye sadece anakart kalıyor onu da garantiye göndereceğim böyle giderse teker teker garanti yolu görünüyor çözümü bulamıyorum

Arkadaşlar,

Pcyi senmi dizdin montaj falan yoksa yetkililermi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
İhsan Özokudan
Arkadaşlar,

Aynısı bende de olmuştu evin önüne yıldırım düştü sadece fanlar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu, sistem enerji alıyor ama anakart besleyemiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halit Kalyoncu
Aynısı bende de olmuştu evin önüne yıldırım düştü sadece fanlar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu, sistem enerji alıyor ama anakart besleyemiyor.
Yani dostum sorun anakartta mı dersin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,044
Üyeler
168,728
Son üye
harley650rr
Top Bottom