Neler Yeni

Yanlış Bilgi Vermeyiniz

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eğer okul idaresi sınavlar 8 martta olacak diye gün verdiyse 8 martta olacaktır. Eğer böyle bir şey demedilerse yarın olabilir (çok düşük bir ihtimal). Kesin bilgi için öğretmenlerinize sorun o size en doğru cevabı verecektir.

Son düzenleme:

Techno08

80+ Gold
Şu konuları görünce iyiki liseden mezun olmuşum diyorum da bu senede sınava 3.girişim olacak, şansım yok ki

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Eğer okul idaresi sınavlar 8 martta olacak diye gün verdiyse 8 martta olacaktır. Eğer böyle bir şey demedilerse yarın olabilir. Öğretmenlerinize sorun o size en doğru cevabı verecektir.
Selam öncelikle klavyende 'A' tuşunun yanında 'Caps' yazan bir tuş vardır eğer başlıklarda o tuş etkinse devre dışı bırakmanızı öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: RPM_

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dikkat çekmesi için ki kurallara aykırı değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CapsLock ile yazmak bağırmak anlamına gelir.Dikkati her türlü çeker.Siz hiç açılmış bir konuda özellikle CapsLocksuz başlık yazılmış bir konuya hiç kimsenin cevap yazmadığını gördün mü? Konu hakkında bilgi sahibi olan herkes başlığa tıklar,konuya girer,çözüm için cevap yazar.Ben sadece uyarı için yazdım az önceki mesajımı.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En erken sınav 8 martta olacak diye biliyorum
Okulunuzun idaresi ne derse o şu an. Misal bizim okulumuz 8 martta erteledi ve açıklamayla olacağı kesinleşti.

CapsLock ile yazmak bağırmak anlamına gelir.Dikkati her türlü çeker.Siz hiç açılmış bir konuda özellikle CapsLocksuz başlık yazılmış bir konuya hiç kimsenin cevap yazmadığını gördün mü? Konu hakkında bilgi sahibi olan herkes başlığa tıklar,konuya girer,çözüm için cevap yazar.Ben sadece uyarı için yazdım az önceki mesajımı.
Al tamam kardeşim rahatladın mı? Düzeltiyorum.

İsmail_68

80+ Bronze
Okulunuzun idaresi ne derse o şu an. Misal bizim okulumuz 8 martta erteledi ve açıklamayla olacağı kesinleşti.

Al tamam kardeşim rahatladın mı? Düzeltiyorum.
Ziya selçuk kargaşa olmaması için 8 mart ve sonrası için planlanacak dedi bu yüzden 2 mart sınav yapamazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,601
Üyeler
162,035
Son üye
emressc
Top Bottom