Trabzonlu 80+ Bronze Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1,288 Dahası Reaksiyon skoru 383 Konum Ankara İsim Ömerfaruk 28 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Yusufx yazmış: Ethernet ve Wi-Fiyi soruyorsan çok büyük fark olur Devamı için tıklayın... Ethernet kaydediyordum pc için tamamdır aldım asusu acil lazımdı ptt bekleyemem malesef Amazon’dan aldım yarın gelecek Yardımın için teşekkür ederim
Yusufx yazmış: Ethernet ve Wi-Fiyi soruyorsan çok büyük fark olur Devamı için tıklayın... Ethernet kaydediyordum pc için tamamdır aldım asusu acil lazımdı ptt bekleyemem malesef Amazon’dan aldım yarın gelecek Yardımın için teşekkür ederim
Trabzonlu 80+ Bronze Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1,288 Dahası Reaksiyon skoru 383 Konum Ankara İsim Ömerfaruk 29 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Yusufx yazmış: Ethernet ve Wi-Fiyi soruyorsan çok büyük fark olur Devamı için tıklayın... asusu aldım kurdum 59 downloan alıyorum pc de telefonda 58 sağolasın yine
Yusufx yazmış: Ethernet ve Wi-Fiyi soruyorsan çok büyük fark olur Devamı için tıklayın... asusu aldım kurdum 59 downloan alıyorum pc de telefonda 58 sağolasın yine