Video gerekli olurmu kargocu gitmeden önünde açsam yeterli olmaz mı?Zor soru. Ben olsam ürün gelince videoya alır da açarım ve açmadan imza atmam. Az para değil çünkü.
Video kayıtlarım olduktan sonra aynı ürünü göndermeleri için iade ederim
Bazı arkadaşlarım kargocular gıcıklık yapabiliyor demiştiVideo gerekli olurmu kargocu gitmeden önünde açsam yeterli olmaz mı?
Videoyu felan bekleme. Kargocu geldiğinde kontrol edeceğim ürünü de, o esnada kontrol et.Video gerekli olurmu kargocu gitmeden önünde açsam yeterli olmaz mı?
Videoyu felan bekleme. Kargocu geldiğinde kontrol edeceğim ürünü de, o esnada kontrol et.
Diyelim yanlış göndermişler delta s göndermeleri için ne yapmam gerekir? Iade için geri yollasam para iadesi yaparlar değişim mi yapmak gerekiyor?Bazı arkadaşlarım kargocular gıcıklık yapabiliyor demişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben hiç böyle bir durum yaşamadığım için bilmiyorum
Satışa kapalı şuanda depoparktan aldım.nereden aldın knk
Satıcı delta s göndermek istemezse (stok yok olarak belirtir) ürün iade olur ve para iadesi yaparlar hemen büyük sitelerden aldıysan.Diyelim yanlış göndermişler delta s göndermeleri için ne yapmam gerekir? Iade için geri yollasam para iadesi yaparlar değişim mi yapmak gerekiyor?
Stokta yokmuş gelince kargoya verecekler 10gun içinde kargolanacağını söyledi. Ancak konuştuğum kişi delta s ile normal Delta’yı karıştırmış gibi bir his verdi bana. O yüzden bu ihtimalide atlamak istemiyorum.Satıcı delta s göndermek istemezse (stok yok olarak belirtir) ürün iade olur ve para iadesi yaparlar hemen büyük sitelerden aldıysan.