- Reaksiyon skoru
- 6,471
Ben eskiden denemiştim birkaç tane ama önce kesiyordum ölene kadar ama bana hiç o boğazda karıncalanma olmadı olduğunu düşünemiyorum bile 
Bir şey olmaz.Mide ilacı içecektim bardağın içine karınca dolmuş anlamadım içtim ağzıma acı bir tad ve karınca geldi baktım bardağı sarmışlar içinde ne kadar vardı bilmiyorum boğazımda hissettim onları sonra üstüne 1 litre su içtim gitsinler diye boğazımda ki his geçti sorun olur mu bayağa vardılar galiba bilmiyorum?
Tadı güzel bu arada.Bolca su yada tadı güzel şeyler iç. En azından ağzındaki o kötü tad kaybolsun.
Direk mideye inmişlerse ölürler hemen
Kendine müzisyende karınca dolu kolayı kafaya dıkmıstı hala bırsey olmadı sana da olmaz dıye dusunuyorum endıselenme.Mide ilacı içecektim bardağın içine karınca dolmuş anlamadım içtim ağzıma acı bir tad ve karınca geldi baktım bardağı sarmışlar içinde ne kadar vardı bilmiyorum boğazımda hissettim onları sonra üstüne 1 litre su içtim gitsinler diye boğazımda ki his geçti sorun olur mu bayağa vardılar galiba bilmiyorum?
arkadaş sen ne değişik adamsın gitsin diye 1 lt su mu içilir tükür hapsur bu arada karınca yiyen insan 3000 hazır efendim.Mide ilacı içecektim bardağın içine karınca dolmuş anlamadım içtim ağzıma acı bir tad ve karınca geldi baktım bardağı sarmışlar içinde ne kadar vardı bilmiyorum boğazımda hissettim onları sonra üstüne 1 litre su içtim gitsinler diye boğazımda ki his geçti sorun olur mu bayağa vardılar galiba bilmiyorum?
Çinlilere bişey olmuyor sanada olmazMide ilacı içecektim bardağın içine karınca dolmuş anlamadım içtim ağzıma acı bir tad ve karınca geldi baktım bardağı sarmışlar içinde ne kadar vardı bilmiyorum boğazımda hissettim onları sonra üstüne 1 litre su içtim gitsinler diye boğazımda ki his geçti sorun olur mu bayağa vardılar galiba bilmiyorum?