Yanlışlıkla intel usb 3.0 extensible host controllerı kaldırdım

Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar mousem basmıyordu basınca da basılı kalıyordu bende bu videoyu izledim
Bu videoyu izlerken bakmiyodum tam da dinlemedim kaldır lafını duyunca direk kaldırdım sonra bütün usbler çalışmamaya başladı klavye mouse falan ben ne yapicam şimdi lütfen akıl verin

Nasıl yüklücem işte klavye mouse yok diyorum güvenli modda var sadece
güvenli modda yüklicen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada şey yap

güvenli modda yapılıyor mu bilmiyorumda güvenli modda mouse klavye çalışıyo diyon , sistemi geri al güvenli modda

Tamamdır arkadaşlar deniycem teşekkür ederim birde benim mouse bozulmuş direk o yüzden önce yeni bir mouse bulmam lazım.

Hocalarım açılırken f8e basınca böyle bi ekran çıkıyor güvenli mod bu mu oluyor entera basınca pc açılıyor gene klavye mouse çalışmıyor.

Hocalarım açılırken f8e basınca böyle bi ekran çıkıyor güvenli mod bu mu oluyor entera basınca pc açılıyor gene klavye mouse çalışmıyor.
Fotoyu gönderemiyorum ama please select boot device yazıyor 2 seçenek var 1 ssdm 2de enter setup yazıyor internetten baktım güvenli moda girmek için masaüstünden başlata bişeyler yazmak gerekiyormuş ama pc açılınca hiç bir şey çalışmıyor ne yapicam?

Son düzenleme:
Tamam çözdüm biosa girip f5e basıp f10a bastım sonra driver booster ile indirdim şuan hiçbir sıkıntı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri